Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Τοp Gun "Βαγγέλας"



Oσοι τον είχαν υποτιμήσει τελικά ανακαλύπτουν ότι ο Βαγγέλας είναι γεννημένος top gun. Σιγά-σιγά και με μαεστρία κατάφερε να φέρει τον Τσίπρα στο γήπεδό του-αυτό της λαικομαγκιάς και των πεζοδρομιακών διαξιφισμών όπου ο Βαγγέλας-να χαίρεσαι την κουμπάρα-δεν παίζεται. Πάρτε παράδειγμα τον αυτοφωράκια-τον ήρωα αυτόν των δικαστηρίων-που ανέδειξε ο Βίκτωρ Ουγκώ Μειμαράκης.
Ο Τσίπρας αναγκάσθηκε να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο και εμφανίζεται να ακολουθεί δεύτερος και καταιδρωμένος την προεκλογική ατζέντα που διαμορφώνει ο Βαγγέλας.
Ο κ. Μεϊμαράκης στην πρωινή συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι επέλεξε τις εκλογές για να αποφύγει να υλοποιήσει τα μέτρα. Μάλιστα, ανέφερε «να βρούμε τον αυτοφωράκια που θα τον βάλουμε μπροστά, να τον πάρουνε μέσα».
Στη φράση αυτή απάντησε ο τέως πρωθυπουργός από την Κρήτη όπου βρίσκεται.
Από το Καστέλι στα Χανιά όπου βρίσκεται, ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον πρόεδρο της ΝΔ για τα περί αυτοφωράκια. Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας είπε πως στο πρόσωπο του Ευάγγελου Μεϊμαράκη δεν βλέπει ούτε αυτοφωράκια, ούτε συνεργάτη. Μάλιστα πρόσθεσε πως οι βαρόνοι της ΝΔ θέλουν ο κ. Μεϊμαράκης να γίνει αυτοφωράκιας της ήττας του κόμματός τους. Συγκεκριμένα ανέφερε «Ο κ. Μεϊμαράκης αναφερόμενος σε μένα χρησιμοποίησε όρο που κυκλοφορεί στα παράνομα μαγαζιά τη νύχτα όταν έρχεται ο έλεγχος. Εγώ όμως δεν τον θέλω ούτε για αυτοφωράκια ούτε για συνεργάτη. Οι βαρόνοι του κόμματός του τον θέλουν, αλλά για αυτοφωράκια της ήττας».
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι επέλεξε τις εκλογές γιατί «κουράστηκε, θέλει να φύγει, δεν μπορεί, δεν το αντέχει» και πρόσθεσε: «Επιμένω ότι θέλει να την κοπανήσει, διότι όταν λέει αυτοδύναμος -που δεν μπορεί- και όταν λέει μόνο με τους ΑΝΕΛ και με κανέναν άλλο, σημαίνει ότι αυτός μόνος του βγάζει τον εαυτό του από τη μέση. Γιατί σκέφτεται ίσως, σου λέει 40 χρονών είμαι, να πάω εγώ τώρα να εφαρμόσω τέτοια μέτρα; Ας κάτσω στην άκρη, να περάσουν 1-2 χρόνια, να 'ρθει κάποιος άλλος, να βρούμε τον αυτοφωράκια που θα τον βάλουμε μπροστά, να τον πάρουνε μέσα».








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.