Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Μην το χάσετε - Ζωή Κωνσταντοπούλου - Σία Κοσιώνη: «Δεύτερος γύρος» απόψε το βράδυ


Με τον... επικό καυγά της πρώτης τηλεοπτικής συνάντησης, οι δύο κυρίες συναντώνται ξανά στο στούντιο των ειδήσεων...


Σχεδόν δυο μήνες μετά το πρώτο τηλεοπτικό τους ραντεβού, που έμεινε στην «ιστορία» των τηλεοπτικών «συζητήσεων», Ζωή Κωνσταντοπούλου και Σία Κοσιώνη «αναμετρώνται» ξανά live στους τηλεοπτικούς μας δέκτες απόψε το βράδυ. Με την εμφάνισή της αυτή μάλιστα η Πρόεδρος της Βουλής μπαίνει στη μάχη των εκλογών, ξεδιπλώνοντας τη στρατηγική της.

Είναι προφανώς ασυνήθιστο να μιλάμε για «αναμέτρηση» μεταξύ μιας πολιτικού και μιας δημοσιογράφου, όμως η συγκεκριμένη συζήτηση που διεξάχθηκε τέλος Ιουνίου στο τηλεοπτικό στούντιο του Σκάι δικαιολογεί και με το παραπάνω τον όρο. Ο απίστευτος καβγάς on air ανάμεσα στις δύο κυρίες είχε «καρφιά», ειρωνείες, αμέτρητες διακοπές και «καθυστερήσεις», την πρόεδρο της Βουλής να επιτίθεται ακόμα και επί προσωπικού κατά της παρουσιάστριας, η οποία μάλιστα ακούστηκε απηυδισμένη να αναφωνεί: «Προφανώς δεν είμαι τόσο έξυπνη»!

Στα... «χάι λάιτ» της συζήτησης καταγράφηκε πάντως και η γεμάτη ειρωνεία απάντηση της κυρίας Κωνσταντοπούλου, όταν η Σία Κοσιώνη είπε στην πρόεδρο της Βουλής: «Σας συνδέουν με το λόμπι της δραχμής», και η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε: «Ποιος; Ο κ. Μητσοτάκης; Η κυρία Μπακογιάννη; Ο κ. Μπακογιάννης;», φράση την οποία η δημοσιογράφος θεώρησε ως προσωπικό υπαινιγμό για τη σχέση που έχει με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη. «Αυτό που κάνετε είναι ανήθικο» είχε πει τότε φανερά ενοχλημένη η παρουσιάστρια.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.