Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015

Παντού ο Γιώργος ΠετρίτσηςΟ υποψήφιος βουλευτής  Γιώργος Πετρίτσης ,ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, επισκέφθηκε  τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών Συλλογών Οικιστών Αγίων Θεοδώρων κο Ιωάννη Κυρίτση  .Κατά την συνάντηση παρευρέθησαν επίσης πολλά από τα μέλη της ομοσπονδίας .

Συζητήθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή η οποία απαριθμεί αρκετές χιλιάδες κατοίκους.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο υπό θεσμοθέτηση ΓΠΣ των Αγίων
Θεοδώρων εκ του γεγονότος ότι ο κος Πετρίτσης είναι γνώστης του αντικειμένου τόσο ως πολιτικός μηχανικός, όσο και ως πρώην δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων.
Η διαδικασία έγκρισης ΓΠΣ είναι αναμφίβολα πολύ σημαντική καθόσον καθορίζει χρήσεις γης και μέσους Συντελεστές Δόμησης  σε όλο τον πρώην Δήμο Αγίων Θεοδώρων του δίνει την δυνατότητα σε κάθε νέο επενδυτή να γνωρίζει τι μπορεί να κατασκευάσει σε κάθε περιοχή του Δήμου .
Μέχρι σήμερα έχει γνωμοδοτήσει για την  Β1 φάση  το τοπικό συμβούλιο των Αγίων Θεοδώρων .
Στην συνέχεια η Β1 θα κατατεθεί στην επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου και θα προχωρήσει προς έγκριση, από το Δημοτικό Συμβούλιο.   Στην πορεία θα υποβληθεί στους φορείς, οι οποίοι εντός  διμήνου θα πρέπει να εκφράσουν άποψη .
Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία, επανέρχεται στο Δημοτικό συμβούλιο και στην συνέχεια θα κατατεθεί,  στην αποκεντρωμένη διοίκηση η οποία μετά από έγκριση του ΣΥΠΟΘΑ  ( Συμβούλιο Πολεοδομικών θεμάτων και αμφισβητήσεων )  θα πάει στον Γ.Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου ,Δυτικής  Ελλάδος και Ιονίου προς τελική έγκριση .
 
 
 
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.