Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Λίμνη της Βουλιαγμένης στο Λουτράκι το “Loutraki Waterski Competition 2015”



Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Λίμνη της Βουλιαγμένης στο Λουτράκι το “LoutrakiWaterskiCompetition 2015” προσφέροντας μοναδικό θέαμα με σλάλομ και φιγούρες, αλλά και μία ευκαιρία για να αποκτήσουν οι νεαροί αθλητές το βάπτισμα του πυρός μέσα από την πρώτη τους συμμετοχή σε έναν αγώνα αβραβεύτων. 

Την περασμένη Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου, αγόρια και κορίτσια κάτω των δεκαεπτά ετών και ενήλικες ηλικιών 35+  έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, με τις συμμετοχές να έχουν προέλθει από τον Ναυτικό Όμιλο Αρίων (Λουτράκι), τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης (Αθήνα) και τον Ναυτικό Όμιλο Κέκροπα (Αγ. Μαρίνα Κορωπίου).Τον αγώνα παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι γονείς των νεαρών αθλητών καθώς και άλλοι γονείς και παιδιά που σκέφτονται την ενασχόλησή τους με το θαλάσσιο σκι.Νικητές ανά κατηγορία:
ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 35+1.      ΤΟΥΤΖΙΑΡΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ2.      ΛΙΒΕΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ3.      ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ U171.      ΒΑΡΕΛΤΖΙΔΗ ΑΛΙΚΗ2.      ΖΕΡΒΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ3.      ΣΑΜΕΛΛΑ ΦΙΛΙΠΠΑ
ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΟΡΙΩΝ U171.      ΤΟΥΤΖΙΑΡΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ2.      ΛΙΑΣΚΟΣ ΗΛΙΑΣ3.      ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΓια την έμπρακτη υποστήριξή της, ο Ναυτικός Όμιλος Αρίων θα ήθελε να ευχαριστήσειιδιαιτέρως την Εθνική Ομοσπονδία Θαλάσσιου Σκι, συνδιοργανώτρια του αγώνα, καθώς και τον Πρόεδρο Κριτών, κ. Αριστοτέλη Μπαλαή. Θερμές ευχαριστίες αρμόζουν επίσης στο Λιμεναρχείο Κορίνθου για τη διακριτική και ευγενική παρουσία του.Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι: ο Δήμος Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, το Λιμεναρχείο Κορίνθου, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Λίμνης Ηραίου, το YpanemaSeasideRestaurant– Bar, η LoutrakiLifeguard, η AVIN Χατζόπουλος και τα Ζαχαροπλαστεία Λέκκας.

 Ακολουθούν φωτογραφίες την τελευταία διοργάνωση, καθώς και από προηγούμενες διοργανώσεις του Ν.Ο.Α.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.