Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Στο νομό Κορινθίας θα περιοδεύσει η υποψήφια με το ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Θεανώ Φωτίου



Στο νομό Κορινθίας θα περιοδεύσει η πρώην αναπληρώτρια υπουργός κοινωνικής αλληλεγγύης και υποψήφια με το ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Θεανώ Φωτίου, την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015. Το πρωί η κ. Θ. Φωτίου θα επισκεφτεί το Δημαρχείο Κορίνθου
(10:30 πμ) όπου θα συναντηθεί με μέλη της σύμπραξης ΤΕΒΑ και των κοινωνικών δομών. Στη συνέχεια θα επισκεφτεί το κέντρο της πόλης και στις 12:30 μμ θα δώσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστεί και το ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην Κορινθία.
Το απόγευμα (6:00 μμ) η κ. Θ. Φωτίου με υποψήφιους βουλευτές  του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην Κορινθία, θα επισκεφτούν τον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟ.Π.Α.Π. Μέριμνα) του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, όπου θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη και στελέχη του δήμου. Στη συνέχεια η κ. Θ. Φωτίου θα επισκεφτεί τον Παπά Νίκο στην Παναγία την Γιάτρισσα για να ενημερωθεί για το συνολικότερο ανθρωπιστικό έργο που πραγματοποιεί η εκκλησία στο Λουτράκι.
Η περιοδεία της κ. Θ. Φωτίου θα ολοκληρωθεί στις 8:00 μμ στον προαύλιο χώρο του  Δημοτικού Θεάτρου Κορίνθου, όπου θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση και συζήτηση με θέμα: «Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και το Εθνικό Σύστημα Κοινωνικής Αλληλεγγύης.»









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.