Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν μας τα είπατε αυτά προεκλογικά!Η καθαριότητα σε ιδιώτες


Η Δημοτική Αρχή Γ. Γκιώνη εξετάζει να αναθέσει την καθαριότητα τμήματος του Λουτρακίου σε ιδιώτη προκειμένου να αντεπεξέλθει στη ζωτικής σημασίας υποχρέωση απέναντι στους κατοίκους του Δήμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαίωσε ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Σ. Πέρρας είναι επιβεβλημένη αυτή η επιλογή και θα είναι για το καλό των δημοτών. Παρακάτω στο video μπορείτε να δείτε τον κ. Δήμαρχο να αναφέρεται εκτενώς στα προβλήματα έλλειψης καθαριότητας που αντιμετωπίζει ο Δήμος λόγω της μη επάρκειας προσωπικού αλλά και επειδή ακόμα και αυτοί που υπάρχουν αδυνατούν να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Επίσης ο κ. Δήμαρχος διαπιστώνει ότι το πρόβλημα με την καθαριότητα είναι το νούμερο ένα για πολλούς Δήμους της χώρας και απευθυνόμενος στον κ. Κοφινά, που εστίασε προηγουμένως στο πρόβλημα, του ζητάει να “μεσολαβήσει” στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να δοθεί λύση.


5 σχόλια:

  1. κρίμα που σε ψηφίσαμε. πολύ κρίμα. είπες ότι θα τα κατάφερνες.και σε πιστέψαμε. όχι όμως και στους ιδιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κρίμα που σε ψηφίσαμε. πολύ κρίμα. είπες ότι θα τα κατάφερνες.και σε πιστέψαμε. όχι όμως και στους ιδιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re apateona dimarhe etsei sinvoulevis kai tous pelatesou? tetia alitia mpravosas tha prepi na na paretithis kai na apozimiosis tous polites alitara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Re dioxtous olous.an den kanoun spiti tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Re dioxtous olous.an den kanoun spiti tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.