Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Η Μαρία Πρωτοπαππά μιλάει στο facebook για...





‘’Προς αποκατάσταση της αλήθειας’’

Επειδή η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός, ειδικά όταν θίγονται πρόσωπα, σπιλώνονται συνειδήσεις και διαδίδονται ψευδείς ειδήσεις, πρέπει και η αλήθεια να έχει φωνή. Αποδεχόμαστε την ελευθεροτυπία, όταν όμως ξεπερνά τα όρια, οφείλουμε να αποκαταστήσουμε κάποιες αλήθειες που αφορούν δημοσιεύματα στα ΄΄social media’’σχετικά με το θέμα της γνωμοδότησης της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων της νέας μονάδας της Motor oil που συζητήθηκε στο τελευταί...ο Τοπικό Συμβούλιο των Αγίων Θεοδώρων.
Έναντι της παραπληροφόρησης και προς αποκατάσταση της αλήθειας τονίζουμε ότι: 
Α) Οι Τοπικοί κ Δημοτικοί σύμβουλοι σαφώς και είχαν διαβάσει τη μελέτη και είχαν επισκεφθεί το χώρο διαπιστώνοντας ‘’ιδίοις όμμασι’’ για το τι επρόκειτο να κατασκευασθεί από την εταιρεία.
Β)Υπήρχε εισήγηση της Τ.Υ του Δήμου η οποία ήταν θετική αλλά εκτός από αυτό είχε διερευνηθεί το θέμα ,απευθυνόμενοι σε ειδικούς επιστήμονες .
Γ)Η Δημ. Αρχή σε θέματα περιβάλλοντος κ ποιότητας ζωής λειτουργεί με διαφάνεια αναδεικνύοντας τα και θέτοντας αυτά σε ανοικτό διάλογο, αντίθετα με ότι γινόταν στο πρόσφατο παρελθόν
Παρα ταύτα δικαιολογούμε τη στάση ορισμένων, νιώθοντας την πικρία της μη εκλογής τους και εμπλοκής τους στα δημοτικά δρώμενα από κάποιο ‘’πόστο’’.
Και για το τέλος ,ας καμαρώνουν οι Δημότες τους Τοπικούς και Δημοτικούς συμβούλους της σημερινής Δημ. Αρχής ,διότι με όπλα, την διαφάνεια ,την εμπειρία, τη γνώση και την αγάπη τους για αυτόν τον τόπο θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για την καλύτερη ποιότητα ζωής των συνδημοτών τους.



Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος Ποιότητας Ζωής
Μαρία Πρωτοπαππά

1 σχόλιο:

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.