Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015

Επισκέφθηκε τον διοικητή του Νοσοκομείου Κορίνθου και το Επιμελητήριο Κορινθίας o ΠετρίτσηςΟ υποψήφιος βουλευτής  Γιώργος Πετρίτσης ,ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 συνέχισε την συναντήσεις με παράγοντες της Κορινθίας.
Επισκέφθηκε τον διοικητή του Νοσοκομείου Κορίνθου κο Ιωάννη Αρχοντα  .
Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν  τα προβλήματα που έχουν να κάνουν τόσο με την έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, όσο όμως και τις ελλείψεις  σε υλικοτεχνικές υποδομές.
Σε ένα νοσοκομείο πρώτης γραμμής υπάρχουν 40 κενές οργανικές  θέσεις ιατρών και το ευχάριστο είναι ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης 8 ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων που πραγματικά θα βοηθήσει   σημαντικά την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου και ειδικά  κάποιες κλινικές που παρουσίαζαν μεγάλες ελλείψεις.
 Παρά τις όποιες ελλείψεις, η διοίκηση του Νοσοκομείου έχει να  επιδείξει μια πολύ σημαντική προσπάθεια, η οποία είναι πραγματικά αξιέπαινη και αξίζει συγχαρητηρίων, αν αναλογιστεί κανείς  ότι από το νοσοκομείο « περνάει» ένας νομός ολόκληρος περίπου 120.000 άτομα ετησίως .

Στην συνέχεια επισκέφθηκε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας κο Βασίλη Νανόπουλο.
Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν  τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις περισσότερες  από τις μικρομεσσαίες επιχειρήσεις του νομού, λόγω της επιβολής των capitalcontrol,  την σχεδόν παντελή έλλειψη   ρευστότητας από το τραπεζικό  σύστημα, αλλά και την απόλυτη προτεραιότητα από την νέα κυβέρνηση στο θέμα της έγκρισης των ΓΠΣ , η έγκριση των οποίων είναι ίσως το πιο σημαντικό εργαλείο για την προώθηση νέων επενδύσεων, καθόσον κάθε νέος επενδυτής μπορεί να γνωρίζει που μπορεί να χτίσει και τι είδους χρήσεις επιτρέπονται  σε κάθε περιοχή του κάθε Δήμου . Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.