Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Αγιασμός στο 1ο Δημ.Σχολείο Λουτρακίου (φώτο)



Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και χαράς το 1ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου ξανάνοιξε τις πύλες του για τον καθιερωμένο αγιασμό, για το νέο σχολικό έτος 2015-16, υπό ιερατικής ομάδας με επικεφαλής τον Πανοσιολογιότατο πατέρα Σωφρόνιο Μάγειρα
και την παρουςία πολλών γονέων, συγγενών και φίλων των μαθητών.....

 Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Γκιώνης ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους παρευριςκόμενους όπου πέρα από τις θερμές του ευχές για καλή σχολική χρονιά εξήρε την καλή συνεργασία της Σ.Μ. με τον Δήμο και τη Σχολική Επιτροπή, ανακοινώνοντας μάλιστα, καταχειροκροτούμενος, την κατασκευή σκεπάστρου στον υπαίθριο χώρο για την προστασία των μαθητών/τριών από πιθανές, αντίξοες, καιρικές συνθήκες. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Μιχαήλ Πολυχρονόπουλος ο οποίος, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την καλή συνεργασία με τη Δημοτική αρχή αναφέροντας επιγραμματικά πρόςφατα έργα στο 1ο Δ.Σ. Λουτρακίου υπό τη δημοτική μέριμνα, ενημέρωσε τους γονείς για λειτουργικά θέματα της Σχολικής Μονάδας. Μετά το πέρας του Αγιασμού, οι μαθητές εισήλθαν στις αίθουςες, παρέλαβαν τα νέα τους βιβλία, γνώρισαν τους δασκάλους τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Δευτέρα!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.