Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Ανώνυμη Καταγγελία για Σχοίνο




Αυτά  και άλλα χειρότερα γίνονται όταν η τοπική αρχή και η δημοτική αρχή ενός τόπου αφήνει κάποιους ανεξέλεγκτα να δρουν χωρίς κανένας να τολμά να τους μιλήσει!!!!

Και εξηγούμαστε για ένα μόνον μικρό παράδειγμα !!!

Στο κεντρικό δρόμο του Σχοίνου κοντά στην ταβέρνα του Αλέξανδρου Θηβαίου έγινε καθαρισμός οικοπέδου από γνωστό και μη εξαιρετέο ιδιοκτήτη μηχανημάτων. Αυτός ο κύριος αφού καθάρισε το οικόπεδο του ιδιώτη με το μηχάνημα του τοποθέτησε τις ακαθαρσίες και τα χόρτα διπλά από τους κάδους και πάνω στον κεντρικό δρόμο με αποτέλεσμα και η ορατότητα του δρόμου να είναι ελλιπής και ο δρόμος να γίνει επικίνδυνος!!!!

Κύριε Γκιώνη Δήμαρχε , κύριε Γκίκα Πρόεδρε της Κοινότητας, κύριε Πέρρα Αντιδήμαρχε, κύριε Κινδυλίδη Πρόεδρε του συλλόγου στον Σχοίνο , που γνωρίζουμε ότι ήσασταν παρόν στο Σχοίνο τις μέρες αυτές,  θα αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας να τιμωρηθούν οι γνωστοί σε εσάς παραβάτες που βρωμίζουν τον Σχοίνο ή θα συνεχίσετε να τους καλύπτετε!!!!


Έλεος πια!!!






1 σχόλιο:

  1. Όταν δινετε αέρα σε τέτοιους κόπανους κύριε Γκιώνη,κύριε Πέρρα, κύριε Γκίκα αυτά παθαίνετε . Ακόμη δεν έχετε δει τίποτα. Από τέτοιους βρώμικους οπαδούς σας θα αρχίσετε να μυρίζετε και εσεις γιατι τους ακουμπάτε και σας ακουμπούν..
    ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ αυτό ζητά ο κόσμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.