Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Αυτοδιοικητικοι της Κορινθία υπέρ Τζιτζικώστα (δείτε τα ονόματα)

Η επικείμενη διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται στην κορύφωση της.
Γνωρίζω τις αντιρρήσεις για κάποιους από τους υποψήφιους.
Γνωρίζω την άρνηση των αγνών υποστηρικτών του κόμματος στο να συμμετάσχουν σε αυτή τη διαδικασία.
Και τους δικαιολογώ. Όποιος ισχυρισθεί ότι δεν έχει ευθύνες και η ΝΔ για την πορεία της χώρας αλλά και τα πρωτοκλασάτα στελέχη της για την κατάσταση του κόμματος θα είναι ή αιθεροβάμων ή ψεύτης.
Όμως όλοι όσοι στηρίζουν τη ΝΔ αλλά και όσοι αποχώρησαν απογοητευμένοι για την διαφοροποίηση από τις γραμμές που όρισε ο ιδρυτής της και οι ανάγκες της Πατρίδας , ξέρουν ότι είναι Εθνική ανάγκη να παραμείνει δυνατό  αυτό το κόμμα γιατί είναι καταδικασμένο να λάβει όλες τις αποφάσεις που θα κάνουν πάλι τη χώρα πρωτοπόρα.
Για να υπάρξει όμως αλλά και να επιτελέσει τον πραγματικό του ρόλο, πρέπει να μη φοβηθεί να ανατρέψει όλα τα κακώς κείμενα ξεκινώντας πρώτα από το εσωτερικό του. Σίγουρα όλοι οι υποψήφιοι μπορούν να το κάνουν αυτό.
Όμως ένας από αυτούς ήδη απέδειξε ότι δεν φοβήθηκε να το πραγματοποιήσει.
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας.
Και αυτό το ξέρουν όλοι και κυρίως όσοι στηρίζουν το κόμμα χωρίς να προσβλέπουν σε τίποτε άλλο από το να βρει τον πραγματικό του ρόλο στον κυκεώνα που ζούμε και να μην επιτρέψει στην κυβέρνηση του νέου ΠΑΣΟΚ με το όνομα ΣΥΡΙΖΑ να οδηγήσει τη χώρα σε Εθνικές τραγωδίες.
Φυσικά κανείς Τζιτζικώστας δεν μπορεί να αναγεννήσει τη ΝΔ αν δεν συμμετάσχουν όλοι όσοι άφησαν το κόμμα σε χέρια που δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τις ιστορικές του ευθύνες.
Θα χρειασθεί αλλαγή νοοτροπίας αλλά και αλλαγή προσώπων. Το κόμμα πρέπει να διαφοροποιηθεί από τον τρόπο λειτουργίας μέχρι τον τρόπο επιλογής των προσώπων που θα το εκπροσωπούν. Και εδώ πρέπει να δοθεί βήμα στις τοπικές κοινωνίες. Κανένα κέντρο δεν μπορεί και δεν πρέπει να τις αγνοεί. Η νοοτροπία της πάση θυσία διατήρησης των κεκτημένων και μάλιστα σε βάρος κάθε έννοιας των κοινωνικών αναγκών πρέπει να ξεριζωθεί γιατί δεν ταιριάζει σε αυτό το κόμμα.
Μπορούν να το κάνουν οι υποψήφιοι πρόεδροι ; Ναι μπορούν όλοι. Θέλουν να το κάνουν;  Για αυτόν που είμαι σίγουρος ότι το θέλει είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας.  Και επειδή ποτέ ούτε εγώ αλλά ούτε και οι φίλοι και οι φίλες που βρεθήκαμε παρέα σε αυτήν την προσπάθεια δεν καθίσαμε στις πίσω γραμμές όταν χρειάσθηκε, αλλά ούτε και ποτέ λειτουργήσαμε καιροσκοπικά περιμένοντας το νικητή προκειμένου να εκδηλωθούμε, αποφασίσαμε να στηρίξουμε  ενεργά και ανεπιφύλακτα στην περιοχή μας αλλά και σε όλη την Ελλάδα την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα.
Έτσι, σεβόμενοι στο ακέραιο όλους τους υποψηφίους, δημιουργήσαμε μια ομάδα που θα εργασθεί για τον παραπάνω σκοπό. Αυτή η ομάδα αποτελείται από τα παρακάτω πρόσωπα:
Βασίλη Πανταζή δημοτικό σύμβουλο Δήμου Κορινθίων σαν συντονιστή,
Ιωάννα Φιλντίση δημοτική σύμβουλο Δήμου Νεμέας
Σπύρο Ράτη δημοτικό σύμβουλο Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων-Περαχώρας
Ανδρέα Πούλο σύμβουλο δημοτικής κοινότητας Λεχαίου και
Μανώλη Πασά αν. σύμβουλο δημοτικής κοινότητας Αρχαίας Κορίνθου.
Όσοι φίλοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια, μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:  693687221969724438346937016522.

Σκοπός μας, η διάδοση αυτής της προσπάθειας και η εξασφάλιση της αντικειμενικότητας στη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.