Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Mare West: Παιχνίδι και χαμόγελα κάθε Σάββατο!



Παιχνίδι και χαμόγελα κάθε Σάββατο!

Καραγκιόζης, τρελομπαλονάδες, ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργοί και ηθοποιοί περιμένουν παιδιά και γονείς να παίξουν και να διασκεδάσουν μαζί τους κάθε Σάββατο του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου στο  MareWest. Μην πας μακριά!
 (Κόρινθος, 23 Οκτωβίου 2015): Το εμπορικό πάρκο MareWest φιλοξενεί κάθε Σάββατο του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου, δεκάδες δράσεις και εκδηλώσεις για τους μικρούς του φίλους! Καραγκιόζης, τρελομπαλονάδες, ζογκλέρ και ταχυδακτυλουργοί θα περιμένουν μικρά και μεγάλα παιδιά να διασκεδάσουν μαζί τους, με παραστάσεις, ακροβατικά και μαγικά νούμερα αλλά και πολύχρωμα μπαλόνια.
Επαγγελματίες του facepaintingθα περιμένουν τους μπόμπιρες για παραμυθένιες ζωγραφοπινελιές ενώ στα εργαστήρια κατασκευών οι μικροί επίδοξοι καλλιτέχνες θα μπορέσουν να δείξουν το ταλέντο τους με φθινοπωρινές δημιουργίες.
Στις παραστάσεις και τα θεατρικά παιχνίδια οι μικροί φίλοι που θα βρεθούν στο MareWest, θα διασκεδάσουν σε διαδραστικά προγράμματα, ειδικά σχεδιασμένα για αυτούς. Επιπλέον, στην παιδική χαρά δύο στρεμμάτων του MareWest, γονείς και πιτσιρίκια θα μπορέσουν να διασκεδάσουν, να τρέξουν και να απολαύσουν τη σαββατιάτικη βόλτα τους δίπλα στη θάλασσα!
Το εμπορικό πάρκο MareWestσας καλεί τα δύο τελευταία Σάββατα του Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο του Νοεμβρίου να περάσετε την ημέρα σας δημιουργικά και ξένοιαστα με τα παιδιά!
MAREWEST, μην πας μακριά… η χαρά είναι δίπλα σου!
 

Επιπλέον στοιχεία για το εμπορικό πάρκο MAREWEST

-         Διεύθυνση: 5οχλμ παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών
-         Ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων: τις καθημερινές από τις 09:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 20:00
-         Ωράριο λειτουργίας SupermarketΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: τις καθημερινές από τις 08:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00
-         Parking: 800 δωρεάν θέσεις
-         Βρέφη: χώροι φροντίδας και εύκολη πρόσβαση σε καρότσια
-         Παιδική χαρά: 2 στρέμματα με θέα στη θάλασσα
-         Parkingποδηλάτων
-         Εύκολη πρόσβαση σε Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.