Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Συμμαχία πολιτών: Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο λιμενικό ταμείο Κορίνθου



Δυο φορές το τελευταίο διάστημα πολλοί κορίνθιοι είδαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τη δημοτική αρχή του δήμου Κορινθίων να κάνει επίδειξη καθαρίζοντας με εθελοντές το αλιευτικό καταφύγιο στην Κόρινθο , με φωτογραφίες του κ Πνευματικού και του κ Φαρμάκη , δηλώσεις μεγαλόστομες αυτοπροβολής και τα λοιπά .
Για τους ευκολόπιστους που πίστεψαν όσα ακούστηκαν , επισυνάπτουμε την εξόφληση του λιμενικού ταμείου για τον καθαρισμό του αλιευτικού καταφυγίου στον δύτη κ Δ. Μπινιάρη με το ποσό των 8000 € και υπόλοιπο για το 2015 άλλα 2000 € – έγκριση 10000 €- με κωδικό ανάρτησης στη διαύγεια ΑΔΑ ΩΛ07ΟΞΛΜ-5ΥΘ και ημερομηνία εντάλματος 15.9.15 .
Και εδώ αρχίζουν τα ευτράπελα :
Εφόσον ο δύτης έκανε τον καθαρισμό του αλιευτικού καταφυγίου για τον οποίο πληρώθηκε , τι καθάρισαν οι εθελοντές και καμαρώνει η δημοτική αρχή ? Απάντηση περιμένουμε από τους κ Πνευματικό και Φαρμάκη
Εάν πράγματι καθάρισαν το αλιευτικό καταφύγιο οι εθελοντές τότε γιατί πληρώθηκε ο δύτης ? έκανε τη δουλειά του καθαρισμού ? υπάρχουν φωτογραφίες και αποδείξεις για αυτό η κακώς πληρώθηκε ? Απάντηση περιμένουμε από τον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου κ Παππά και το δύτη κ Μπινιαρη .
Αν και ο δύτης και οι εθελοντές καθάρισαν τα ίδια σκουπίδια στον ίδιο χώρο στον ίδιο χρόνο περίπου , τότε έχουμε θαύμα ανάλογο με εκείνο που ετράφησαν χιλιάδες άνθρωποι με τους 5 άρτους . Εδώ δεν θέλουμε απάντηση τα πράγματα μιλούν από μόνα τους .
Μια ακόμα ερώτηση προς όλους τους διοικούντες το δήμο και το λιμενικό ταμείο. Γιατί λειτουργεί το λιμενικό ταμείο με παράνομη σύνθεση εδώ και καιρό παρά τις έγγραφες ενοχλήσεις της περιφέρειας ?Είναι νόμιμες οι αποφάσεις που έχουν παρθεί μέχρι σήμερα ? τι περιμένει ο κ Πνευματικός για να αντικαταστήσει τον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου με τον προαλειφομενο κ Φαρμάκη ? το μεγάλο έργο της μαρίνας στο λιμάνι τον περιμένει και το περιμένει . Γιατί έπεσε η περίφραξη του λιμένα που έγινε προεκλογικά πέρυσι με απόφαση της 4.4.14 και πληρώθηκε ο κ Κ. Καρούνης με 15.000 € ? γιατί χρειάστηκε η ίδια περίφραξη επισκευή το 2015 ύψους 4800 € από τον ίδιο ανάδοχο ? έφταιγαν οι προδιαγραφές ? δεν εκτελέστηκε το έργο σωστά και αν ναι γιατί παρελήφθη και από ποιον ?πήρε ο ανάδοχος όλα τα χρήματα ?η επιτροπή παραλαβής του έργου τι παρέλαβε? Γιατί η περίφραξη που έκανε ο πρώην πρόεδρος του λιμενικού ταμείου κ Γιαννακούλιας χρόνια πριν δεν έπαθε τίποτα μέχρι σήμερα ?
Όλοι γνωρίζουμε και εγώ συμφωνώ πλήρως ότι και ο κ.Μπινιαρης και ο κ Καρουνης είναι πολύ σωστοί επαγγελματίες ,οι δε εθελοντές δύτες είναι αξιέπαινοι σε αυτό που κάνουν , το αποτέλεσμα που προαναφέρθηκε άλλων είναι ευθύνη .
Συμπέρασμα για το δήμο και όχι μόνο το λιμενικό ταμείο : ο δήμος Κορινθίων δεν σέβεται τα χρήματα των δημοτών και πρέπει να γίνουν πολλά για να διορθωθεί η σημερινή διαχείριση .
Βασίλης Νανόπουλος επικεφαλής του συνδυασμού συμμαχία πολιτών
και της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Κορινθίων







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.