Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Πανελληνιονίκης στο άλμα εις ύψος για ακόμη μια φορά ο Αντώνης Μέρλος στη Λάρισα





Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε, για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, το τμήμα στίβου του Ποσειδώνα Λουτρακίου τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
Συγκεκριμένα  ο πρωταθλητής  μας και κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ στην κατηγορία του,  αλλά και αργυρός  στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων  2016  Αντώνης Μέρλος,  με άλμα 2.11μ αναδείχθηκε  πρώτος στο άλμα εις ύψος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών, που έγινε στην Λάρισα 30 και 31 Ιουλίου 2016.  Ο πρωταθλητής μας έχει σαρώσει  όλα τα χρυσά  μετάλλια σε Πανελλήνιους αγώνες  και αθλητικές συναντήσεις στην κατηγορία του,  ενώ  βρίσκεται και φέτος με  σταθερά ανοδική πορεία στα υψηλότερα σκαλοπάτια του αγωνίσματoς του.
Το τμήμα στίβου του Ποσειδώνα Λουτρακίου συγχαίρει για άλλη μία φορά τον Αντώνη, άλλα και τον προπονητή του Γιάννη Δαμβουνέλη,  που με τη συστηματική δουλειά τους κάνουν υπερήφανους τόσο τον σύλλογο μας όσο και την πόλη μας το Λουτράκι.
Σε όλους τους αθλητές μας ευχόμαστε καλή ξεκούραση, καλό καλοκαίρι και ραντεβού το Σεπτέμβρη στο στάδιο.

4 σχόλια:

  1. Μπράβο στο στίβο του Ποσειδώνα.γίνεται καταπληκτική δουλειά στις ακαδημίες και στις μικρές ηλικίες. Συγχαρητήρια στον Μέρλο ,υπάρχουν πολλά παιδιά που έρχονται από πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πηγαίνω και τα δύο παιδιά μου στο στίβο του Ποσειδώνα. είμαι πολύ ευχαριστημένη ,μακάρι τα παιδιά μου να πάρουν τον δρόμο του αθλητισμού με αυτούς τους προπονητές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εμένα πήγε πρώτη φορά φέτος ο μικρός μου και άλλαξε όλη η συμπεριφορά του από την πειθαρχεία και την ομαδικότητα της κυρίας Μερόπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γίνεται πολύ καλή δουλειά στον Ποσειδώνα. είμαστε 3 χρόνια και ελπίζουμε να κάτσουμε αρκετά ακόμη. Μπράβο στη κα Βούλα που τα προλαβαίνει όλα και σε όλους τους προπονητές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.