Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Πράγματα και Θαύματα στο Συμβούλιο-Καταγγελίες Γκιώνη για Μαυρόπουλο(Βίντεο)





Σε δικαστικές διαμάχες φαίνεται να καταλήγει η κόντρα Φιλαρμονικής και Δημοτικής Αρχής Γιώργου Γκιώνη μετά το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο. Ο πάλε ποτέ  φίλος και υποστηριχτής του Δημάρχου Πελοπίδας Μαυρόπουλος φαίνεται να μην έχει καμία επικοινωνία πλέον και αναρωτιόμαστε πως θα συνεργάζονται για το Loutraki Festival μιας και ο μουσικός ως πρόεδρος του συλλόγου Φίλων της Μουσικής είναι και αυτός που εισπράττει τα εισιτήρια από τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ως διοργανωτής. Τι θα γίνει με τα χρήματα εκεί, πλέον δεν ξέρουμε και τι ρόλο θα παίξει ο κύριος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού όπου είναι και εκπρόσωπος του Δήμου στο Φεστιβάλ. Πάντως επειδή η συναυλία της Πρωτοψάλτη θα είναι σίγουρα μεγάλη και αρκετά τα έσοδα σίγουρα θα βρεθεί μια λύση. Το αποτέλεσμα είναι τι θα γίνει με την Φιλαρμονική που τόσα χρόνια κοσμεί το Λουτράκι μας ,όχι μόνο από τον συγκεκριμένο μουσικό αλλά εδώ και 50 χρόνια όπου λειτουργεί για να είμαστε δίκαιοι προς όλους. Κρίμα πάντως να λέγονται τέτοια λόγια  στο Δημοτικό Συμβούλιο και να υπάρχουν καταγγελίες για συμπολίτες μας. Και να υπήρχαν τέτοια περιστατικά ,ο θεσμός του Δημάρχου δεν πρέπει να πέφτει σε αυτό το επίπεδο και να ασχολείται με τέτοιου είδους θέματα.





πηγή : loutrakitv.gr

14 σχόλια:

  1. καλα δεν μαθατε ακομη τι κουλτουρα εχει ο γκιωνης και η συμμορια του?εις και εις.και του χρονου με υγεια.ακου εσυ μπλοκ να το δημοσιευσεις .ξερω κρατας τα μπσικα δαυτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. vasika oute o dimarxos einai oraia pragmata auta pou kanei alla kai o mousikos den exei kalo haraktira.den feronte etsi.den einai tsifliki sou edo file.o allos einai eklegmenos apo to lao .esu kaneis perissoteri politiki apo ton gkioni.kala den katalvainei kiolas gia na kanei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΚΙΩΝΗΣ...ΓΚΙΩΝΗΣ...ΓΚΙΩΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο μαυροπουλος δεν ξερει με ποιον τα εβαλε.θα φαει τα μουτρα του.το τρβανε το σχοινι και οι δυο.αυτο βλεπω.ειναι για τα μπαζα και την παρτη τους και οι δυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε αρχιμουσικέ που τα πας τα λεφτά μετά τις συναυλίες σπίτι σου? για πες για ολα αυτα που ακούγονται στην πιάτσα.εκεί δεν σε ακούω να κελαηδάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ντροπή δήμαρχε.ριχνεις πολύ το επίπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. krata re dimarxe to epipedo.eleos.poso xamila tha peseis.enas dimarxos den kanei etsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αγαπητέ φίλε μουσικέ από ότι θυμάμαι εσύ ήσουν αυτός που προεκλογικά έτρεχες για τον φίλο σου τον Γκιώνη, έβριζες τον Λογοθέτη με τα χειρότερα λόγια και τον Λόη και αυτοί ποτέ δεν σου κάνανε τέτοια πράγματα. Εσύ όμως φέρθηκες άσχημα σε αυτούς που στο κάτω κάτω τους επέλεξαν οι πολίτες. Τώρα ο φίλος σου ο Γκιώνης και ο σακελλάρίου σου φέρεται έτσι και βέβαια δεν έκρυψε ποτέ τι άνθρωπος είναι και τι επίπεδο έχει. μάλλον οι συμπεριφορές σου και οι επιλογές σου ήταν λανθασμένες.δεν μπορείς όμως να επηρεάζεις την λειτουργία της Φιλαρμονικής που τόσο αγαπάς όπως λες. Έτσι λοιπόν αφού παραιτήθηκες ,άσε τα παιδιά να συνεχίσουν τα μαθήματα τους μην τους επηρεάζεις μην τους λες τι να κάνουν και αν είσαι άξιος θα μπορέσεις και θα κάνεις και αλλού προκοπή. Προχώρα μπροστά και μην χρησιμοποιείς τα παιδιά.είναι άσχημο. Και για τον Γκιώνη όλοι ξέρουμε τι είναι. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν κάποιοι που τον ψηφίζουν.να τον χαίρονται λοιπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι γεγονός πως κΜαυροπουλος ασχολήθηκε πολύ με όλους. Έπρεπε να είχε πάει αμέσως στον συνήγορο του πολίτη και στη Δικαιοσύνη αλλά τότε θα τον κατηγορούσατε ότι βιάστηκε.
    Ο Γκιώνης έπεσε πολυ χαμηλά.Κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι γεγονός πως κΜαυροπουλος ασχολήθηκε πολύ με όλους. Έπρεπε να είχε πάει αμέσως στον συνήγορο του πολίτη και στη Δικαιοσύνη αλλά τότε θα τον κατηγορούσατε ότι βιάστηκε.
    Ο Γκιώνης έπεσε πολυ χαμηλά.Κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το θεμα ειναι να βρισκουμε λυσεις χωρις να γυνομαστε περιγελος.Οσο για τους ανωνυμους ας μιλησουνε ανοιχτα.Με καλη πιστη ολα τα θεματα που εχει ο Δημος θα τα λυσουμε.Με το να τρογωμαστε δεν θα δουμε αποτελεσματα.Ερωτηση"θελουμε να τα βρουμε και να κανουμε τον Δημο μας καλυτερο μεσα απο αυτη την κριση που περναμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιος ρωτάει ο Γκιώνης? Ε όχι θα τα βρούμε με την δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.