Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Φλοίσβο Λουτρακίου
Με τη συμμετοχή των οικιστών του Φλοίσβου που άγγιξε το 100% έγιναν οι αρχαιρεσίες στον οικισμό μας , με απόλυτη τάξη και διαφάνεια,την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016 στις 10 το πρωί...


Την Εφορευτική Επιτροπή που η Γενική Συνέλευση επέλεξε την αποτελούσαν μόνο νέοι του οικισμού με πρόεδρο την Εύη Δημοπούλου και μέλη τον Νίκο Βασιλείου και Γιάννη Τσίκνα.

Μετά την καταμέτρηση των αποτελεσμάτων η σειρά εκλογής για το Δ.Σ. έχει ως εξής:
Κώστας Μεταξάς, Σοφία Καρά, Αικ.Καμακάρη, Τάσος Καράλης και Κυριακή Αλτίνογλου.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν :

Γιάννης Πολίτης, Αγγελική Μπουντανιώτη και Απόστολος Ροπόδης.

Την επόμενη μέρα με ευθύνη του πλειοψηφούντος έγινε η συγκρότηση σε σώμα.
Κώστας Μεταξάς  Πρόεδρος ,
Αικ. Καμακάρη Αντιπρόεδρος ,
Κυριακή Αλτίνογλου Γεν. Γραμματέας,
Τάσος Καράλης Ταμίας ,
Σοφία Καρρά Μέλος .
Αναπληρωματικά μέλη Θωμάς Υφαντής και Βασίλης Βλάχος.

Το αίτημα όλων για μια ακόμη φορά να είμαι υποψήφιος ,η στήριξη μου από το 100% του συνόλου των οικιστών μας,καθώς και επανεκλογή μου στη θέση του Προέδρου του Φλοίσβου για μια ακόμα φορά , είναι για μένα η αναγνώριση του έργου που κάναμε τα έξι τελευταία χρόνια.

Εκτός από τη μεγάλη χαρά και συγκίνηση , αισθάνομαι ακόμα μεγαλύτερη την ευθύνη και θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου , συνεργαζόμενος με το υπόλοιπο Δ.Σ. προκειμένου να μην διαψεύσουμε την εμπιστοσύνη σας.

Καλώ το σύνολο των οικιστών μας να συνεχίσουν με ακόμη μεγαλύτερη θέρμη να στηρίζουν έμπρακτα τις προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου για να συνεχίσει ο Φλοίσβος μας να αποτελεί πρότυπο οικισμού και παράδειγμα προς μίμηση.

Εκ μέρους του νέου Δ.Σ. σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς και ιδιαίτερα τους νέους μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και συμμετείχαν και αυτοί.

Κώστας Μεταξάς
Πρόεδρος του Φλοίσβου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.