Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Έκθετες οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου?Τι γίνεται?










Πληροφορίες ,λένε ότι οι  Σχολικές επιτροπές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων όπου πρόεδροι είναι οι ,Σάκης Παπαθανασίου και Τάσος Σακελλαρίου, τα διοικητικά συμβούλια των επιτροπών δεν έχουν ολοκληρώσει την ψήφιση των οικονομικών απολογισμών για τα έτη 2014, 2015. Οι απολογισμοί πρέπει να αποστέλλονται σύμφωνα με υπάλληλο της υπηρεσίας του Δήμου μέσα σε 2 μήνες από την αρχή του έτους. Σκεφτείτε την καθυστέρηση που υπάρχει να αποσταλούν τα στοιχεία του απολογισμού στην υπηρεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου εδώ και 2 χρόνια. Τα μέλη των συμβουλίων των σχολικών επιτροπών ξέρουν ότι έχουν ευθύνες που δεν έχουν περάσει ακόμη οι απολογισμοί? Τι έχουν κάνει για να πιέσουν τους Προέδρους οι οποίοι μάλλον δρουν ανενόχλητοι και χωρίς έλεγχο στα νομικά τους πρόσωπα?

15 σχόλια:

  1. ΓΚΙΩΝΗΣ...ΓΚΙΩΝΗΣ...ΓΚΙΩΝΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. den mas exoun pei ti ginetai me ta lefta ton kilikion apo ta sxoleia?giati tosi mustikopatheia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. που είναι η κυρία Λέζου και χάθηκε?όλα μας τα έκανε πάντως,έτρεχε η γυναίκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι περιμενεται απο τον σακη ?τετοιοι που ειμαστε ,τετοιους εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πάντως αν ισχύει αυτό πρέπει να μπει εισαγγελέας.έχουν ευθύνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. re mi ta lete auta.xupnaei to xorio kai den to theloun.theloun ton kosmo na koimatai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μην τα βάζετε με τον φίλο μου τον Σάκη. χαχαχαχα. εμ σακή μου γκιώνη ήθελες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δηλαδή εδώ και 2 χρόνια δεν ξέρει κανείς τι λεφτά δίνονται από την σχολική επιτροπή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πάντως σε ένα βιβλιοπωλείο πηγαίνουν τα λεφτά.κανονικά σε όλους πρέπει να μοιράζεται η πίτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ithela na ixera autoi sto dimo toso den logariazoun kanenan?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άρχισαν οι αποκαλύψεις και που είμαστε ακόμα Όπου εχει βάλει το χεράκι του ο Σακελλαριου τα έκανε .. Να τον χαίρεσαι Δήμαρχε τον κολλητό σου
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εκεί που πηγαίνουν τα λεφτά της φιλαρμονικής εκεί πάνε και τα λεφτά των σχολικών κτηρίων Μα μπει εισαγγελέας να δούμε που θα πανε μα κρυφτούν.Μεγαλη μασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εκτωσ από τα Οικονομικά ο κυρ.Παπαθανασίου ασ ασχοληθεί και με τισ καθαριστριεσ λίγο του Γυμνασίου Λουτρακίου που το σχολείο βρωμάνε πέρσι!!!!έλεος πάνε 1 ώρα δουλειά και ο μισθός πέφτει!! Ελπίζουμε σαν γονεισ να αλλάξει κάτι φετοσ!!! Γιατί προβλέπονται πολλεσ καταιγίδες!!! Αν δούμε ξανά τα ιδια άτομα και τα ιδια χάλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ta sxoleia den pairnoun auta pou tous analogoun apo ta xrimata pou erxontai apo to kratos.ti ginontai auta ta lefta?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.