Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

To LOUTRAKI THERMAL SPA με περίπτερο 4η Πανελλήνια Γενική Έκθεση


Τουριστική Λουτρακίου ΑΕ ΟΤΑ, στα πλαίσια της προβολής και διαφήμισης των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων και των διαφοροποιημένων ποιοτικών υπηρεσιών του Υδροθεραπευτηρίου LOUTRAKI THERMAL SPA,
θα συμμετέχει με δικό της εκθεσιακό περίπτερο στην 4η Πανελλήνια Γενική Έκθεση ‘’Κορινθία 2012’’ που θα πραγματοποιηθεί στις 26-30/9/2012 στο χώρο της Σωληνουργείας Κορίνθου (5ο χλμ. Π.Ε.Ο Κορίνθου – Πατρών).

Μέσω της επικείμενης συμμετοχής στην έκθεση, την οποία επισκέπτονται περί τους 20.000 επισκέπτες και συμμετέχει μεγάλος αριθμός εκθετών από όλους τους νομούς της χώρας, οι στόχοι που έχουν τεθεί με την εν λόγω συμμετοχή, αφορούν μεταξύ των άλλων στην ανάδειξη και στην προβολή των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων του LOUTRAKI THERMAL SPA, στην προώθηση των υπηρεσιών του, καθώς και στη γνωριμία και στην επικοινωνία του μοναδικού αυτού Κέντρου Υδροθεραπείας με το ευρύτερο κοινό. 
Θα αποτελέσει μεγάλη μας χαρά και τιμή, να μας επισκεφθείτε και να σας καλωσορίσουμε στο εκθεσιακό περίπτερο του LOUTRAKI THERMAL SPA, 
στο Stand No 20.       








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.