Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

www.kaloperasi.com : Η νέα ιστοσελίδα των μεγάλων προσφορών

Η ιστοσελίδα, αξιολογώντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση επιχειρήσεων και καταναλωτών
, ουσιαστικά έρχεται να προτείνει αφενός μεν έναν τρόπο προώθησης και προσέλκυσης αγοραστικού κοινού στις επιχειρήσεις αφετέρου δε να δώσει την δυνατότητα και μοναδική διέξοδο πλέον στο καταναλωτικό κοινό να κάνει τις αγορές του στις μεγαλύτερες δυνατές προσφορές, Όποτε θέλει 365 ημέρες τον χρόνο, Ότι θέλει σε προιόντα ή υπηρεσίες και Όταν έχει χρήματα.

Αυτό δείχνουν οι τάσεις της αγοραστικής συμπεριφοράς αγορών των καταναλωτών καθώς, παρά την κρίση, η αύξηση του ηλεκτρονικού εμπορίου και των on-line αγορών το έτος 2011 σε σχέση με το 2010 ήταν 30% με συνεχόμενα αυξητική τάση (Μελέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών για το ηλεκτρονικό εμπόριο).

Δεν προτείνουμε κάτι καινούργιο με αμφίβολη επιτυχία. Προτείνουμε τις πολιτικές εκείνες προώθησης και προσέλκυσης πελατών που χρησιμοποιούν χρόνια τώρα οι μεγάλες επιχειρήσεις π.χ. Super Markets με την μέθοδο των προσφορών, να τις αξιοποιήσουν γιατί μπορούν όλες οι επιχειρήσεις/επαγγελματίες/παραγωγοί. Επισκεφθείτε λοιπόν την ιστοσελίδα μας www.kaloperasi.com , ενημερωθείτε πως λειτουργεί κλπ.














1 σχόλιο:

  1. Ωραίο στήσιμο σελίδας και φαίνεται ότι είναι για την πελοπόννησο.Της εύχομαι καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.