Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΣΟΚ:Με μπαλντά σκότωσαν το παιδάκι στα Μέγαρα



Το άψυχο σώμα του παιδιού που βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από τον καταυλισμό των αθίγγανων και είχε πολλαπλά βαθιά τραύματα στην κοιλιά και το λαιμό τα οποία πιθανολογείται πως έγιναν με μπαλντά. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ....



το παιδί έμενε στον καταυλισμό και το πτώμα του εντοπίστηκε τυχαία από περαστικούς. 

Οι αστυνομικοί εξετάζουν μια μαρτυρία που αναφέρει ότι δράστες της δολοφονίας είναι Πακιστανοί, με τους οποίους οι αθίγγανοι της περιοχής έχουν μεγάλη αντιπαλότητα. 

Εν τω μεταξύ αν και είχε ε γίνει γνωστό πως το παιδί που δολοφονήθηκε αγριότατα ήταν 12 ετών, ενώ τελικά ήταν 16 ετών, όπως αποκάλυψε ο παππούς του στην αστυνομία. 

Ο ίδιος έδωσε εξαιρετική έμφαση στο γεγονός πως κάποιοι μέσα από τον καταυλισμό προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες υποστηρίζοντας πως πίσω από τη δολοφονία του παιδιού βρίσκονται Πακιστανοί που μένουν κοντά στον καταυλισμό. 

Ο ίδιος συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: τον δολοφόνο ψάξτε να τον βρείτε μέσα στον καταυλισμό! Όπως ισχυρίστηκε, υπάρχει από παλιά έχθρα μεταξύ οικογενειών.






Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.