Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Δύο εντυπωσιακές ξανθιές στις Κάννες με τον… Ντι Κάπριο


Στις 15 Μαΐου, η πολυαναμενόμενη ταινία "Υπέροχος Γκάτσμπι" κάνει επίσημη πρεμιέρα και ανοίγει την αυλαία του φεστιβάλ των Καννών.
Το παρόν φυσικά δεν θα μπορούσε να μην δώσει το πρωταγωνιστής του φιλμ, Λεονάρντο ντι Κάπριο, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να κλέψει την παράσταση!
Όχι μόνο, με τη σίγουρα κομψή, εμφάνισή του, αλλά και με τις δύο εντυπωσιακές κυρίες που θα βρίσκονται στο πλευρό του…
Ο λόγος για τις Ρίτα Όρα και Κάρα Ντελεβίν. Η πρώτη είναι τραγουδίστρια και η δεύτερη ένα από τα πιο περιζήτητα ανερχόμενα μοντέλα και μούσα του οίκου Burberry.

Οι δύο τους κάνουν πολύ παρέα και μάλιστα, όπως έχουν δηλώσει αποκαλούν η μία την άλλη γυναίκα μου, ενώ έχουν φωτογραφηθεί σε άκρως τολμηρές πόζες.


Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο Χολιγουντιανός σταρ έστειλε προσωπική επιστολή στις δύο κοπέλες, προκειμένου να τον συνοδεύσουν στο κόκκινο χαλί.
"Θα είναι η πιο hot εμφάνιση του μήνα. Θα ήταν χαζό εκ μέρους τους να αρνηθούν" ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του Ντι Κάπριο.







Πηγή: http://www.news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.