Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΚΙΑΤΟ:Απορριμματοφόρο του δήμου παρέσυρε και τραυμάτισε 50χρονο




ΚΙΑΤΟ: Απορριμματοφόρο του δήμου παρέσυρε και τραυμάτισε 50χρονο


Πρόκειται για μία σοβαρή είδηση που έγινε στην αρχή της εβδομάδας αλλά δεν ακούστηκε τίποτα! Σύμφωνα λοιπόν με αστυνομικές πληροφορίες της korinthiannews.gr την περασμένη Τρίτη το μεσημέρι (13:20) απορριμματοφόρο του δήμου Σικυωνίων παρέσυρε και τραυμάτισε 50χρονο πεζό στην οδό Αράτου στο Κιάτο. Ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου (δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του).
ΣΣ. Επειδή υπάρχει ένα ιστορικό στο δήμο Σικυωνίων με τα τροχαία ατυχήματα με απορριμματοφόρα ερωτάται αν το εν λόγω όχημα που κυκλοφορούσε είχε τα κατάλληλα ελαστικά, ασφάλεια και ότι χρειάζεται για να κυκλοφορεί στους δρόμους!
Η αστυνομία έκανε όλους τους ελέγχους; Ένα απλό ερώτημα θέτουμε γιατί υπάρχει όπως προαναφέραμε σοβαρό ιστορικό τροχαίου δυστυχήματος με απορριμματοφόρο!




Πηγή:korinthiannews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.