Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Αφού «έσβησαν» την Ελλάδα… ζητούν συγγνώμη για το φιάσκο και διόρθωσαν τον χάρτη


Αποκαταστάθηκε η απίστευτη πρόκληση κατά της Ελλάδας με την τοποθέτηση νέου χάρτη, με την Ελλάδα, στα εμπορικά κέντρα του Ολυμπιακού Λονδίνου, μετά την έντονη διαμαρτυρία πλήθους Ελλήνων και ξένων πολιτών, που προξένησε η ανάδειξη του θέματος από το thebest.gr.

Όπως διαπίστωσαν στελέχη της ελληνικής πρεσβείας στο Λονδίνο, με επιτόπια αυτοψία το Σάββατο το πρωί, νέος σωστός χάρτης έχει πλέον τοποθετηθεί στο Pin Trade Centre στο Hyde Park, ενώ –σύμφωνα με τους διοργανωτές- όταν ανοίξει ξανά το Ολυμπιακό Πάρκο, για τους Παραολυμπιακούς, θα υπάρχει και εκεί νέος χάρτης, αυτή τη φορά με την κοιτίδα του Ολυμπισμού που κάποιοι, προφανώς ανιστόρητοι και αγεωγράφητοι, άφησαν απέξω.

Καθοριστικός για την αποκατάσταση της αδικίας εναντίον της χώρας μας ήταν ο ρόλος τόσο του Πατρινού εκπαιδευτικού και συγγραφέα Πέτρου Ψωμά και της συζύγου του Ελένης Κίτσιου που διαπίστωσαν το πρόβλημα και κίνησαν όλες τις διαδικασίες για την επίλυσή του, όσο και της ελληνικής πρεσβείας που κινητοποιήθηκε αμέσως και με συντονισμένες και επίμονες ενέργειες απαίτησε να επανέλθει η Ελλάδα στον χάρτη της υφηλίου.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον Σύμβουλο Επικοινωνίας της πρεσβείας Σπύρο Διαμαντή και τη συνεργάτιδά του Ντίνα Κουτσούκου

Δυστυχώς η αποκατάσταση δεν είναι ακόμα πλήρης, καθώς στον διαδικτυακό τόπο του χορηγού παραμένει ακόμα ανηρτημένος ο παλιός, λάθος χάρτης. Και τα επικριτικά σχόλια πληθαίνουν καθημερινά.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.