Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ευαγγελία Δερμετζόγλου: Από το Survivor στις καυτές φωτογραφήσεις και τώρα στην αφάνεια!!!


Είναι κι αυτή μια από τις εκατοντάδες γυναίκες που έλαβαν συμμετοχή σε ελληνικό ριάλιτι. Στην αρχή ασχολήθηκαν πολύ μαζί της τα Μέσα Ενημέρωσης.

Όμως τα τελευταία χρόνια κάνουμε έκκληση για να μάθουμε νέα της. Η Ευαγγελία Δερμετζόγλου, η νικήτρια του Survivor πριν από αρκετά χρόνια αναστάτωνε τον ανδρικό πληθυσμό. Μόλις το παιχνίδι τελείωσε η μια πρόταση διαδεχόταν την άλλη. Και μιλάμε για προτάσεις που συνοδευόταν με χρήματα καθώς οι περισσότερες φωτογραφήσεις ήταν τολμηρές. Βεβαίως η ίδια δεν τις αρνήθηκε ποτέ. Αν τις είχε απορρίψει πως θα θαυμάζαμε αυτή τη στιγμή τα προσόντα της; Κρίμα πάντως που εξαφανίστηκε. Θα μπορούσε ακόμα και τώρα να χαρίσει στιγμές ευτυχίας στους άντρες αν συνέχιζε να ποζάρει έτσι ή ν΄ασχοληθεί με την τηλεόραση που τόσο πολύ γούσταρε! Που να είναι άραγε!!!














Πηγή: http://blogs.gossip-tv.gr/nassos

2 σχόλια:

  1. θεογκόμενα η ευαγγελία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι θεές έχουν βγάλει τα ριάλιτι.Δεβόρα Δήμου,Ζωή Σιώτα κι Ευαγγελία Δερμετζόγλου μακράν οι κορυφαίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.