Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Ίμια: Αποκάλυψη – βόμβα για τη νύχτα της ντροπής!



Ο Κώστας Σημίτης, τις κρίσιμες ώρες της 30ης Ιανουαρίου 1996, όχι μόνο δεν δέχτηκε τον αρχηγό της ΕΥΠ,
αντίθετα τον παρέπεμψε στον... Μαντέλη!




Σοβαρότατα ερωτηματικά από την εμπλοκή του επίορκου τέως υπουργού που όπως αποδείχθηκε είχε δεχθεί χορηγίες από τον Χριστοφοράκο της Siemens.
Χορηγίες που όμως γνώριζαν τόσο η τουρκικής καταγωγής σύζυγος Χριστοφοράκου, όσο και ο Τούρκος πεθερός του που μάλιστα ήταν ο εισηγητής του περιβόητου 2%!
Ένας άνθρωπος διάτρητος στον Τουρκικό παράγοντα, κλήθηκε να παίξει ρόλο σε μία Ελληνοτουρκική κρίση με εντολή του ίδιου του τ. πρωθυπουργού!
Ο διοικητής της ΕΥΠ, πήγε στο γραφείο του πρωθυπουργού και εκεί συνάντησε την πάντοτε ευγενέστατη ιδιαιτέρα του Μαρία Πλευράκη.
Της ζήτησε να μιλήσει με τον πρωθυπουργό για θέμα «μείζονος σημασίας» και εκείνη του ζήτησε να περιμένει δύο λεπτά.
Μπήκε στην αίθουσα συσκέψεων, ενημέρωσε τον κ. Σημίτη και - λίγο αμήχανη - του είπε πως «ο πρόεδρος είπε να δείτε τον κ. Μαντέλη και να τον ενημερώσετε»!
Αυτή ήταν η "λεπτομέρεια" που ήλθε στο φως το 2005...

newsbomb



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.