Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΔΕΙΤΕ: Στα άδυτα του ελληνικού Master Chef


Ανεπίλυτες οικονομικές εκκρεμότητες, ένας τελικός που δεν γυρίστηκε ποτέ και ένα ερωτικό τρίγωνο...

Και όλα αυτά στο ελληνικό Master Chef, σύμφωνα με δημοσίευμα στο “ΘΕΜΑ people”.
Το ένθετο της εφημερίδας “ΘΕΜΑ”, το “ΘΕΜΑ people” και η δημοσιογράφος Ζωή Δημητρίου μπήκαν στα παρασκήνια του “Master Chef” και περιγράφουν τα όσα είδαν και έμαθαν.




Ένα από τα πρώτα πράγματα που μάθαμε μέσα από το δημοσίευμα είναι πως “πρέπει να δει η ομάδα της παραγωγής αν είσαι ή όχι τηλεοπτικό προϊόν”. Αυτό δήλωσε ανώνυμος συμμετέχων. Το casting χαρακτήρων αναζητά τους ρόλους μίας όμορφης πιτσιρίκας, ενός γοητευτικού άντρα, του ώριμου με καθαρό ήθος και φυσικά της μαγείρισσας που θυμίζει μανούλα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι τρεις Έλληνες κριτές, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Λευτέρης Λαζάρου και Γιάννης Λουκάκος, προσπάθησαν να αποκλείσουν σεφ και μάγειρες με πολυετή πείρα.




Και πάμε τώρα στα γυρίσματα, τα οποία ξεκίνησαν με προβλήματα.

Το Studio ATA κλείνει και οι τέχνικοί μένουν απλήρωτοι. Καθόλη τη διάρκεια της προβολής επεισοδίων το καάνλι δίνει κάποια χρήματα για να παραλάβει μονταρισμένα επεισόδια και είανι σχεδόν πάντα αβέβαιο το αν θα μεταδοθούν τα επόμενα.




Οι 25 παίκτες της τελικής φάσης, σύμφωνα με το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει, δικαιούνται 160 ευρώ έκαστος την εβδομάδα. Αυτά θα τα πάρουν μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, ενώ ο νικητής θα λάβει το χρηματικό έπαθλο σχεδόν 9 μήνες μετά την προβολή του επεισοδίου του τελικού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι παίκτες υποστηρίζουν ότι δεν θα τα πάρουν ποτέ. Όπως δεν τα έχει πάρει ακόμα και ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος δεν έχει πληρωθεί ακόμη τα 50.000 ευρώ που ήταν το έπαθλο του νικητή στο Master Chef 1.

To συμβόλαιο που αναφέραμε και το οποίο υπέγραψαν οι παίκτες είναι δεκασέλιδο, ενώ δεν είχαν το δικαίωμα να το δώσουν σε δικό τους δικηγόρο να το ελέγξει. Ένας από τους όρους είναι οι παίκτες να μην μιλήσουν πουθενά, ακόμη και ένα χρόνο μετά, αν δεν τους δοθεί άδεια από το MEGA.

Οι παίκτες μπαίνουν μέσα στο σπίτι στις 30/9/2011, οι πρώτες κλίκες δημιουργούνται, όπως επίσης φουντώνει και το τηλεοπτικό “ερωτικό τρίγωνο” μεταξύ της Βαλεντίνας, της Μαριάννας και του Μπάμπη.




Μέχρι τις 22/12/2011 δεν έχουν καμία επαφή με τον έξω κόσμο κανείς τους, ενώ για έναν μήνα μένουν και χωρίς θέρμανση. Ο χρόνος που αντιστοιχεί σε κάθε διαγωνιζόμενο για να μιλήσει με τους δικούς του είναι ένα λεπτό μέσω του τηλεφώνου της παραγωγής.

Σε έναν κρίσιμο αγώνα της Εθνικής κάποιος παίκτης φτιάχνει αυτοσχέδια κεραία για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, το γεγονός μαθαίνεται και του στερούν σε αυτόν και σε όποιον παρακολούθησε μαζί του τον αγώνα τα “τηλεφωνικά δικαιώματα”.

Το σπίτι φυλάσσεται από security, όπου φροντίζει να μην το σκάσουν οι παίκτες, αλλά ωστόσο δεν θα λείψουν επιχειρήσεις απόδρασης με το κωδικό όνομα “μαντραπήδα”.

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκα στις 22 Δεκεμβρίου 2011 με τους παίκτες να ενημερώνονται από το κανάλι πως “δύο εβδομάδες πριν τον τελικό θα σας ειδοποιήσουμε για το γύρισμα του τελευταίου επεισοδίου”.

Οι τελευταίες φήμες κάνουν λόγια για διεξαγωγή του τελικού μέσα στην εκπομπή του καναλιού “Πρωινό mou”, όπου οι τεχνικοί της εκπομπής είναι απλήρωτοι.

cosmo.gr



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.