Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ανήλικη πήγε με 500 κροτίδες στο σχολείο!



«Πλασιέ» κροτίδων στο σχολείο  της έγινε για λογαριασμό του  πατέρα της μια ανήλικη μαθήτρια! Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας την εντόπισαν στην Κόρινθο να έχει στην τσάντα της 500 κροτίδες και αργότερα συνέλαβαν το πατέρα με άλλες 4.300!
Το 15χρονο κορίτσι είχε αναλάβει  να βρει αγοραστές μεταξύ των  συμμαθητών της και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή απαγορευμένων βεγγαλικών. Όταν αποκάλυψε ότι είχε πάρει τις κροτίδες από τον 41χρονο πατέρα της, στο σπίτι τους στο Βραχάτι Κορινθίας έγινε έρευνα και βρέθηκαν οι χιλιάδες κροτίδες που σκόπευαν να «ρίξουν» στην αγορά εν όψει του Πάσχα. Ο πατέρας συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου με την ίδια κατηγορία που αντιμετωπίζει η κόρη του, αλλά και για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.
*** Το μίνι μάρκετ που είχε ανοίξει μια 48χρονη Ουκρανή στο Αλιβέρι δεν πωλούσε μόνο τρόφιμα, αλλά και… κροτίδες! Οι αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο, ανακάλυψαν 150 κροτίδες μεγάλου μεγέθους για την πώληση των οποίων η αλλοδαπή ιδιοκτήτρια δεν διέθετε την απαραίτητη άδεια κι έτσι τη συνέλαβαν μαζί με μια 21χρονη ομοεθνή υπάλληλό της. Οι κροτίδες και οι δυο γυναίκες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.