Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Φτιάχνοντας ζυμάρι για σπιτική πίτσα


Ένα από τα πιο σπουδαία μυστικά για τη σπιτική πίτσα είναι να φτιάξουμε το ζυμάρι με πολύ κρύα υλικά και σκληρό αλεύρι από την προηγούμενη, και να το αφήσουμε να ξεκουραστεί για ένα βράδυ στο ψυγείο, καλά σκεπασμένο.






Πηγή: http://www.news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.