Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Έχουν Κάνει «Κοιλιά» Πολλοί Υποψήφιοι Δήμαρχοι Για Τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων


Από τους δέκα (10) υποψήφιους Δημάρχους που έχουν δηλώσει την υποψηφιότητα τους, πολλοί θα εγκαταλείψουν απ'ότι δείχνουν τα πράγματα.

vasileiou


Ήδη ο ιατρός Δημήτρης Βασιλείου στις επιστολές του δεν γράφει Υποψήφιος Δήμαρχος. Νομίζουμε ότι αυτό είναι ένα σημάδι ότι, για λόγους που εκείνος γνωρίζει, μάλλον δεν θα είναι υποψήφιος ή δεν θα προλάβει να κάνει συνδυασμό, όπου εκείνος τον θέλει.


Οι υπόλοιποι εννέα (9) υποψήφιοι Δήμαρχοι είναι οι εξής:
gkionis




- Γιώργος Γκιώνης, όπου την Πέμπτη, στις 8:30 το βράδυ στο ξενοδοχείο Μαντάς, θα ανακοινώσει και επίσημα την καθοδό του και την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τον συνδυασμό του.

 Logothetis k


- Κώστας Λογοθέτης, θα είναι υποψήφιος αλλά επίσημα δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τίποτα.


giotakis-giannis

- Γιάννης Γιωτάκης, πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε την καθοδό του και την ελπίδα να φτιάξει ένα ψηφοδέλτιο όπως εκείνος γνωρίζει.

pavlou photo




- Παύλος Παύλου, θα είναι υποψήφιος αλλά και αυτός δεν το έχει πει επίσημα.

papagewrgiou


- Γιώργος Παπαγεωργίου, έχει ανακοινώσει την καθοδό του, δείχνει σοβαρότητα και υπευθυνότητα στις κινήσεις του, και πάντα λέει ότι μόνο όλοι μαζί θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι σε αυτόν τον Δήμο.

rotziokos


- Αναστάσιος Ροντζιώκος, βρίσκεται στην κατάρτηση του ψηφοδελτίου του, πράγμα όχι εύκολο σαν κανείς σκεφτεί ότι χρειάζονται εξήντα επτά (67) υποψήφιοι περίπου για κάθε ψηφοδέλτιο.

kke

- Το ΚΚΕ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα κατεβάσει για υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Ασημακόπουλο, νυν δημοτικό σύμβουλο.

Σταμου


- Η Πρωτοβουλία Πολιτών (ΣΥΡΙΖΑ) θα έχει υποψήφιο τον κ. Δημήτρη Στάμου επίσημα και με την βούλα.


kallimanh


- Ντίνα Καλλιμάνη Κοτσώνη, ανακοίνωσε τηλεοπτικά και ηλεκτρονικά την καθοδό της για τις εκλογές. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τι πρόσωπα θα έχει στο ψηφοδέλτιο της.

ΥΓ   Το ποιοί, από τους ποιο πάνω, έχουν κάνει κοιλιά θα το συμπεράνετε μόνοι σας.






Πηγή:http://enloutrakio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.