Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: ΚΑΡΑΜΠΟΛΕΣ-ΑΠΟΥΣΙΕΣ & ΗΧΗΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ


Χθες ήταν ίσως η πιο σημαντική στιγμή για τον  βασανισμένο Καλλικρατικό δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων 


και αυτό γιατί χθες παρουσιάστηκαν οι τελικοί συνδυασμοί .
Παρατηρώντας τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων μπορεί κανείς να διακρίνει αρκετές απουσίες σε σχέση με το παρελθόν, αλλά και αρκετές αλλαγές .




Η πιο ηχηρή απουσία είναι αυτού του κ.Κακκαβά , οποίος είχε συγκρουστεί με τον νυν δήμαρχο και είχε ανεξαρτητοποιηθεί .
Στα πηγαδάκια της πόλης ακούγονταν μέχρι προχθές ότι θα κατέβαινε με τον κ.Γκιώνη , τελικά για τους δικούς του λόγους αυτή η συνεργασία δεν έγινε.

Άλλη ηχηρή μεταγραφή ήταν αυτή του Λούκα Λουκά , οποίος απασχόλησε πολύ τα ΜΜΕ και μπέρδεψε και τις παρατάξεις.

Τελικά παρόλα όσα υπέγραφε κατεβαίνει με τον συνδυασμό του κ.Παύλου και όχι με τον κ.Λογοθέτη.

Ο κ.Βαρελάς που και αυτός τα είχε «σπάσει» με τον νυν δήμαρχο πάει στον συνδυασμό του κ.Παύλου ,

ενώ μια ακόμα ηχηρή μεταγραφή ήταν και αυτή της Μ.Κάχρου, νυν πρόεδρος του τοπικού Δ.Σ. Λουτρακίου, που δεν είχε ι διαφωνήσει , τουλάχιστον φανερά, με τον Λογοθέτη .

Επίσης είδαμε και οικογένειες να ¨χωρίζονται ¨ όπως η οικογένεια Μαρίνη, που ο θείος είναι με τον Παύλου ενώ ο ανιψιός και πρώην πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου πήγε με την παράταξη του Γκιώνη.

Και από την πλευρά της παράταξης του Στάμου , είδαμε ονόματα όπως ο κ. Κοφινάς πρώην ιδρυτικό στέλεχος της Παρέμβασης του κ.Γκιώνη.

Τελος ,καλό θα ήταν να επισημάνουμε ότι σε όλα τα ψηφοδέλτια είδαμε και νέα πρόσωπα , ανθρώπους 25 και πάνω σε όλους τους συνδυασμούς και σε όλες τις κατηγορίες. Ενθαρρυντικό .

Αυτά ήταν κάποια μικρά δείγματα , ίσως να ξεχάσαμε και κάποια ονόματα , αλλά αυτά μας κέντρισαν το ενδιαφέρον και τον σχολιασμό!

Αν έχουμε παραλείψει κάτι πολύ ευχαρίστως να σχολιαστεί από κάτω !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.