Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Κακοκαιρία την Πρωτομαγιά


Την Πέμπτη είναι Πρωτομαγιά και αρκετοί θα θελήσουν να πάνε στην εξοχή να πιάσουν τον Μάη...
Έλα που όμως ο καιρός θα τους τα χαλάσει κυρίως μετά το μεσημέρι και το απόγευμα, με καταιγίδες και βροχές, κυρίως στην δυτική και βόρεια Ελλάδα.
Πιο συγκεκριμένα, προβλέπονται κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της ημέρας, στο βόρειο Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο, την Μακεδονία και την Θράκη. Κάποιες καταιγίδες θα επηρεάσουν και την Θεσσαλία αλλά και δυτικά τμήματα της Στερεά Ελλάδας.
Στην υπόλοιπη κεντρική, ανατολική και νότια Ελλάδα, θα επικρατούν αραιές νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας και γενικότερα καλός καιρός.
Η θερμοκρασία τις μεσημεριανές ώρες, θα κυμαίνεται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας μας, κοντά στους 20-21 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα πελάγη και τα ημιορεινά τμήματα, η θερμοκρασία θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις αλλά με ένταση 3-5 μποφόρ.

Μόνο λοιπόν στην βόρεια και δυτική χώρα θα συναντήσετε βροχές και καταιγίδες την Πρωτομαγιά, ωστόσο στην υπόλοιπη Ελλάδα θα επικρατεί καλοκαιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.