Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Εντοπίστηκε ο οδηγός ταξί που μετέφερε τον ασθενή με τον κορονοϊό MERS – Έλειπε από την Αθήνα λόγω Πάσχα – Στην εντατική ο 69χρονος ασθενής



Το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα έληξε το θρίλερ της αναζήτησης του οδηγού ταξί που την περασμένη εβδομάδα μετέφερε από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αμφιάλη τον 69χρονο Έλληνα που, όπως αποδείχθηκε, νοσεί από τον κορονοϊό MERS.



Ο άνδρας είχε φύγει από την Αθήνα για τις μέρες του Πάσχα και είχε κλείσει το κινητό του, αναφέρουν πληροφορίες. 
Άμεσα πρόκειται να οδηγηθεί στο νοσοκομείο για να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί αν έχει προσβληθεί κι εκείνος από τον θανατηφόρο ιό. 

Η κατάσταση της υγείας του 69χρονου Έλληνα, που ζούσε και εργαζόταν στη Σαουδική Αραβία όπου σαρώνει ο ιός, παραμένει κρίσιμη. Ο άνδρας έχει μεταφερθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας. 

Ήδη, έχουν γίνει εξετάσεις στη σύζυγό του και βγήκαν αρνητικές, αλλά η γυναίκα παραμένει σε καραντίνα όπως και όσοι κάθονταν κοντά του στην πτήση από τη Σαουδική Αραβία προς την Ελλάδα.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.