Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ : Ήρθε και η ολοκλήρωση....




Ολοκληρώθηκε όπως είπαμε εχθές η χρονιά για εμάς. Μιας χρονιάς που ήταν πέρα για πέρα επιτυχημένη.

Μιας χρονιάς που από το μηδέν πήγαμε στην τελική 4άδα του πρωταθλήματος. Μιας χρονιάς που η αγάπη και η εμπιστοσύνη του κόσμου ήταν εκπληκτική.Η ομάδα μας προσπάθησε να αγωνιστεί και να ανταγωνιστεί την ομάδα του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ αλλά οι απουσίες δεν μας άφησαν πολλά περιθώρια. Βαμβακάς, Μπάρμπας,Τρουπής, Ρουμελιώτης τραυματίες, με ιογενή ίωση ο Τσικογιαννόπουλος και με υψηλό πυρετό, ο Βλαχογεώργος με ελαφριά διάταση στο γόνατο, ρίσκαρε και έπαιξε και μάλιστα πήγε και πολύ καλά ήταν τα προβληματάκια που είχαμε στο τελευταίο παιχνίδι μας. Τα υπόλοιπα παιδιά τα έδωσαν όλα και προσπάθησαν για το καλύτερο και είναι τιμή για εμάς να αγωνίζονται όλοι οι παίκτες έχοντας, συναίσθηση ότι είναι βασικά στελέχη της φετινής πορείας. Η νοοτροπία αυτή είναι του προπονητή και είναι άλλο ένα συν σε όλα όσα έχει μας έχει δώσει.


Για να ολοκληρώσουμε, σίγουρα ήταν μια εκπληκτική χρονιά. Θα ακολουθήσει ο απολογισμός της χρονιάς και η ενημέρωση όλων σας θα συνεχιστεί..... με εκπλήξεις.

Σας ευχαριστούμε όλες και όλους που μας στήριξαν την φετινή σεζόν.


ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ- ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 27-17

Τα πεντάλεπτα: 4-1, 7-2, 8-2, 10-4, 13-4, 15-6 (ημχ.), 16-8, 20-9, 21-11, 24-15, 25-15, 27-17

ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης, Μουντζουρίδης 8, Τζανιδάκης, Τόμπρος, Τζηράς 4, Γκέρτσος 3, Ζαμπούνης 1, Μανουσέλης, Σαμαράς 1, Μισαηλίδης, Γιαννάδης 1, Ρηγάτος, Κλεώπας 1, Μπάγιος 5, Γεωργιάδης, Αραπακόπουλος 3.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Νίκος Γραμματικός): Βλαχογεώργος, Σκρόμπιτς 1, Τσικογιαννόπουλος 2, Πέρρος 5, Δημητρόπουλος 1, Παλαιολόγος, Άντρεγιτς 1, Μανιουδάκης, Τρουπής, Κολιούλης, Μελετάκος 2, Βασιλειάδης 5, Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης.

Διαιτητές: Βήτας- Σκλαβενίτης, δίλεπτα: 1-1, πέναλτι: 2/2-1/1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.