Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο Κ.ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ .Α.Ε.;




 

Είναι άξιον απορίας , γιατί μετά ακριβώς τις εκλογές παραιτήθηκε,  από την Τουριστική Α.Ε., ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Λογοθέτης,  πριν καλά καλά τελειώσουν οι εκλογές.


Η παραπάνω πράξη εγείρει πολλά ερωτηματικά  που ίσως δεν θα βρουν πότε απάντηση.

Πως λοιπόν μια ναυαγισμένη εταιρία , για 3 μήνες θα παραμείνει ακυβέρνητη εν μέσω καλοκαιριού και με πολλά προβλήματα στην πλάτη της;

Έτσι , όπως είναι λογικό,  όλα τα βάρη της εταιρίας αναγκάστηκα πρέπει να τα αναλάβει ο επερχόμενος δήμαρχος  κ. Γκιώνης , που σημειωτέον θα αναλάβει επίσημα 1 Σεπτέμβρη.
Τι ήθελε να αποφύγει ο κ. Λογοθέτης με την παραίτηση του αυτή;


Τα σχόλια δικά σας....







3 σχόλια:

  1. λοιπον για να μην λεμε πολλα και ασκοπα λογια ο λογοθετης ηταν το κοκκινο πανι για την διοικηση του καζινο γι αυτο και δεν τον ηθελαν.Ασ αναλαβει λοιπον ο ανθρωπος τουσ και ας φερει εις περας ολα τα προβληματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι η κίνηση του Κ. Λογοθέτη είναι καλή....και ας μην βλέπουμε όλα τα πράγματα με καχυποψία....Ο κ. Γκιώνης έχει διατελέσει πρόεδρος της Τουριστικής και είναι και μέλος αυτού του Δ.Σ. μέχρι σήμερα....η ακυβερνησία θα προερχόταν αν αναλάμβανε την 1η Σεπτέμβρη....τι λογική έχει σήμερα να γίνονται οι εκλογές και οι Δήμαρχοι να αναλαμβάνουν μετά από 3 μήνες? Όλη αυτή η καθυστέρηση τι όφελος έχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΕΚΑΕ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ !!!!! ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ, ΝΑ ΤΑ ΞΕΣΚΑΤΩΣΕΙ ΤΩΡΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.