Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:Πανσέληνος Αυγούστου 2014: Θα γίνει ή όχι φέτος η εκδήλωση;




Προς ναυάγιο φαίνεται πως οδεύει και η φετινή βραδιά για την πανσέληνο του Αυγούστου.
Να θυμίσουμε ότι και πέρσι μετά από τρεις συνεχόμενες
και άκρως πετυχημένες συναυλίες  με τη Νίνα Λοτσάρη, τη Φωτεινή Δάρρα και τη Μελίνα Ασλανίδου η Φιλαρμονική Λουτρακίου δεν έδωσε το παρόν!
Στην περσινή εκδήλωση, που σημειωτέον δεν έγινε στο Ηραίον αλλά στη λίμνη Βουλιαγμένης, συμμετείχε στο πρώτο μέρος η φιλαρμονική Περαχώρας και στο δεύτερο μέρος η Καλλιόπη Βέτα με τη διοργάνωση να υπολείπεται γενικά κατά πολύ των προηγούμενων.(Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ)
Στην χθεσινή εκδήλωση συνομιλήσαμε με τον αρχιμουσικό κ Μαυρόπουλο ο οποίος και μας δήλωσε ότι πολύ δύσκολα θα συμμετέχει η φιλαρμονική Λουτρακίου καθότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τη διοίκηση του Πνευματικού Κέντρου και ο χρόνος είναι ήδη περιορισμένος. Μας ανέφερε μάλιστα ότι και πέρσι οι ίδιοι λόγοι απέτρεψαν τη συμμετοχή του σώματος στη διοργάνωση.
Εμείς σαν lcitynews  απευθύνουμε προτροπή στον απερχόμενο Πρόεδρο για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης που πλήθος κόσμου αναμένει με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές.
Και μην ξεχνάμε ότι και ο Αλέξης Κωστάλας προέτρεψε για τη συναυλία αλλά και δεσμεύτηκε για την παρουσία του με τη Φιλαρμονική από μικροφώνου στην εκδήλωση τις προάλλες στο συνεδριακό κέντρο!
Μια παρουσία που σίγουρα δίνει άλλη υπόσταση και αίγλη στη βραδιά της πανσελήνου.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.