Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΛΟΥΤΡΑ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ: Δείτε πως φωτογραφήθηκε η Μαργαρίτα Παπανδρέου







Η Μαργαρίτα Παπανδρέου εθεάθη στο κτήμα της με ένα ψάθινο καπέλο που θυμίζει τις ταινίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη και χαμογέλασε στους φωτογράφους ενώ ήταν ευδιάθετη σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της.




Η κ. Παπανδρέου φορούσε ένα ψάθινο καπέλο, πέρλες στο λαιμό, διακριτικό κραγιόν ενώ το λουκ της συμπλήρωνε ένα έντονο κόκκινο μπλουζάκι και ένα ζακετάκι. Η ίδια εμφανίστηκε ευδιάθετη στο κτήμα της και χαμογέλασε στους φωτογράφους. Οι εμφανίσεις της είναι σπάνιες ενώ οι φήμες για την υγεία της δεν είναι και οι καλύτερες.




Ότι και να συμβαίνει, οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Facebook ο συγγραφέας Σπύρος Δραϊνάς που έχει γράψει και την βιογραφία του ηγέτη του ΠΑΣΟΚ: «Ανδρέας Παπανδρέου: Η γέννηση ενός Ελληνα Δημοκράτη και ανορθόδοξου πολιτικού» δείχνουν την Μαργαρίτα Παπανδρέου πραγματικά ευτυχισμένη. Επίσης εντυπωσιακό είναι και το καταφύγιο της, το εξοχικό της στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης που βρίσκεται πάνω από την θάλασσα και έχει έναν τεράστιο κήπο που είναι γεμάτος λουλούδια




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.