Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

MVP του ΑΟ Λουτράκι στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ο Αλέξης Ζερβός


Ήταν τόσο δίκαιη και άξια η άνοδος του ΑΟ Λουτράκι στη Γ’ Εθνική, μέσα από τους αγώνες μπαράζ που έδωσε, που πραγματικά δυσκολευθήκαμε ιδιαίτερα να αποφασίσουμε ποιος ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης των «οράνιε», στη συγκεκριμένη διαδικασία.
Όλοι έδωσαν τα πάντα, ώστε να φτάσει η ομάδα να πετύχει το στόχο της. Λίγο περισσότερο όμως ξεχώρισαν οι Αποστολάκης, Ζερβός, Πέτρου και Σουσούνης, οι οποίοι με τα γκολ τους, τις ασίστ τους, αλλά και τη γενικότερη εμφάνισή τους, έδωσαν μεγάλη ώθηση.
Αυτός που ίσως κατά τη γνώμη μας έκανε το κάτι παραπάνω, ήταν ο Αλέξης Ζερβός.
Ο νεαρός βραχύσωμος μέσος, σημείωσε γκολ, έδωσε ασίστ, ήταν μέσα σε αρκετά ακόμα τέρματα της ομάδας του και γενικότερα με την παρουσία του, έδωσε ίσως λίγα περισσότερα πράγματα.

10463925 683543795058066 833406585927596359 n

Έτσι λοιπόν, τιμήθηκε με το βραβείο του MVP του ΑΟ Λουτράκι στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, στα πλαίσια της εκδήλωσης «Οι Καλύτεροι της Α1 Κορινθίας» που διοργάνωσε η apopsi24.gr και παρέλαβε μάλιστα το βραβείο του, από τον πρόεδρο των «οράνιε» κ. Θωμά Καναβό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.