Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΣΟΚ στους θαυμαστές της: Tραγική εμφάνιση της Παπαρίζου... [video]



Θαυμαστές που την είχαν στηρίξει φανατικά σε ότι έκανε αλλά ειδικά την τελευταία χρονιά έχουν ξενερώσει για τα καλά...

Ο τελευταίος δίσκος της «Τι ώρα θα βγούμε» δεν κατάφερε ούτε χρυσός να γίνει. Κι όπως όλα δείχνουν; Πολύ δύσκολα θα δούμε και πάλι πλατίνα από την Έλενα .



 Βλέπετε το κομμάτι της εικόνας και της επικοινωνίας με το κοινό, κάτι που ακριβοπληρώνει η τραγουδίστρια χρόνια τώρα… πάει κατα διαόλου.

Στη Σουηδία το κομμάτι της Survivor μπορεί να αγαπήθηκε αλλά έγινε χρυσό… με το ζόρι. Όσο για την συμπεριφορά του fan club της; Οι πληροφορίες  κάνουν λόγο για διαταγές απο κακότροπους συνεργάτες της για το τι και πώς πρέπει να κινηθούν. Να κινηθούν ποιοί; Παιδάκια σκάρτα 18- 19 ετών που έχουν τρέλα με τα social media και το κάνουν απο αγάπη και μόνο σοτν καλλιτέχνη.

Δεν αμοίβονται δεν δουλεύουν για κάποιον. Αυτός είναι και ο λόγος που βασικά στελέχη του club έχουν αποχωρήσει. Και μάλιστα αυτοί που φεύγουν αναρωτιούνται; Που είναι η Έλενα; Που είναι η Παπαρίζου;

Απο την άλλη όλοι αναφέρονται στην τόσο καλή φωνή της; Μάλιστα οι εναπομείναντες στο fan club συγκρίνουν την Έλενα με άλλες τραγουδίστριες, όπως την Adele και την Chiara. Η διαφορά είναι πώς οι δυο αυτές κυρίες δεν είναι απλά φωνές είναι φωνάρες.

 Για δείτε το video που βρήκαμε και χρονικά τποθετείται πριν απο μια εβδομάδα στο Γκέτεμποργκ. Δείτε τον κορσέ που διπλώνει πάνω απο το παντελόνι, αλλά κυρίως τα φάλτσα της τόσο στην αρχή αλλά και στο σημείο κοντά στα 30 δεύτερα…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.