Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ομαδική δηλητηρίαση αδέσποτων στους Αγ. Θεοδώρους







Σοκ, θλίψη, αγανάκτηση και αποτροπιασμό προκαλεί η νέα μαζική δηλητηρίαση αδέσποτων ζώων στην παραλία των ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ(ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!).

Από Παρασκευή έως σήμερα 6 απώλειες από φόλα. Χάσαμε 6 αδεσποτακια μας. Παρακαλούμε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία , για να μπορέσουμε να δώσουμε ένα τέλος στην ατιμωρησία των εγκληματιών. Σύμφωνα με τον νέο νόμο η δηλητηρίαση τιμωρείται με ΜΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΗ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΩΣ 30.000 ΕΥΡΩ. Επίσης, τα εγκλήματα αυτά ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ. Επισημαίνουμε ότι και αυτή τη φόρα οι δηλητηριάσεις έγιναν συντονισμένα και οργανωμένα.

Είναι λυπηρό, εν έτη 2014 , κάποιοι να περιφέρονται ανενόχλητοι και να σκορπούν το φόβο και τον θάνατο μέσα στην πόλη μας. Ζητάμε από τον κόσμο να ενημερωθεί για το πρόβλημα με τα αδέσποτα έτσι ώστε να ξέρουμε όλοι, πως μπορούμε να το καταπολεμήσουμε με τρόπο νόμιμο, ηθικό και πολιτισμένο. Ζητάμε από το Δήμο να πάρει στα σοβαρά το θέμα των στειρώσεων και της ουσιαστικής ενημέρωσης των πολιτών που είναι και οι μοναδικές λύσεις.



Πηγή:http://e-istos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.