Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Της όπερας...το ανάγνωσμα!!!


Περίεργα πράγματα συμβαίνουν κυρίες και κύριοι στην τοπική πολιτική σκηνή...

Γιατί σας γράφουμε τα παραπάνω?
Ορμώμενοι από ερώτηση αναγνώστη μας, της έρευνας μας για το θέμα αλλά και φημών από την "τοπική πιάτσα" σας παραθέτουμε τα εξής:
η Τουριστική Α.Ε., με ομόφωνη απόφαση της, ακύρωσε τις live προβολές της όπερας που λάμβαναν χώρα στο Αλεξάνδρειο. Αυτό γιατί κρίθηκαν πολυδάπανες και στα πλαίσια του γενικότερου συμμαζέματος των οικονομικών της εταιρείας αυτές αποτελούν πλέον παρελθόν.
Έλα όμως που οι απανταχού οπερόφιλοι της πόλης ξεπήδησαν μαινόμενοι ωσάν τα μανιτάρια μετά από πρωτοβρόχι. Την αρχή έκανε ο πρώην του Προμηθέα κος Λόης.
Και ακολούθως μαθαίνουμε (οι φήμες που σας λέγαμε) ότι ο τέως Δήμαρχος, που όλα καλώς καμωμένα τα είχε στα πολιτιστικά στην θητεία του, διακηρύττει ότι το ποσό που έμπαινε μέσα η εταιρεία είναι ελάχιστο και η σύμβαση θα έπρεπε να ανανεωθεί!
Ξεχνάει μάλλον το λειτουργικό κόστος του Αλεξάνδρειου, τους υπαλλήλους που δουλεύανε για τις παραστάσεις και τη μισθοδοσία τους, τη θέρμανση και ψύξη, τη δέσμευση αρκετών ημερομηνιών όπου επί πληρωμή φορείς θα μπορούσαν σε αντίθετη περίπτωση να κλείνουν το χώρο αλλά και την σχεδόν μηδαμινή δύο χρόνια τώρα προσέλευση της τοπικής κοινωνίας.
Ξεχνάει επίσης ο κ. Λογοθέτης ότι άφησε τους εργαζόμενους απλήρωτους σε όλα τα πολιτιστικά τμήματα στον Προμηθέα, τη διάλυση αρκετών από αυτά, την υποβάθμιση όσων παρέμειναν, την κατά 1.500.000 ευρώ περικοπή του προυπολογισμού του Προμηθέα, τις ανύπαρκτες πολιτιστικές εκδηλώσεις και διάφορα άλλα.
Και το κερασάκι στην τούρτα? Στην συνεδρίαση για το σχηματισμό του νέου Δ.Σ. του Προμηθέα πρότεινε για μέλος εκ μέρους της παρατάξεως του την κα Καλλίρη.
Ναι τα έχουμε πει πολλάκις στο παρελθόν για την θητεία της στο φορέα, μη το αναλύσουμε άλλο.
Τα συμπεράσματα δικά σας...












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.