Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Συνέλαβαν επίδοξο "κουνελάκι" του Playboy με 58.000 χάπια Ecstasy σε ιδιωτικό τζετ



Είχε πάνω της πάνω από 50.000 χάπια ecstasy και MDMA καθώς και 7.000 δολάρια μετρητά

Ένα επίδοξο μοντέλο του Playboy και ένας πιλότος από τον Καναδά συνελήφθησαν από τη δίωξη ναρκωτικών της Καλιφόρνια.
Όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές, η σύλληψη τους έγινε στο Wayne Airport του Orange County με την Krista Marieann Boseley, 30 ετών και τον Gilles Lapointe, 61 ετών αντιστοίχως, να φτάνουν στο αεροδρόμιο με ιδιωτικό τζετ από το Λας Βέγκας.
Οι συλληφθέντες κατάγονται από τον Καναδά.
Οι αστυνομικοί είχαν λάβει ανώνυμο τηλεφώνημα από ιδιώτη ο οποίος αποκάλυψε ότι η πτήση είχε σχέση με διακίνηση ναρκωτικών.
Οι άνδρες της αστυνομίας πλησίασαν το ζευγάρι την ώρα που νοίκιαζαν αυτοκίνητο με τις βαλίτσες ανά χείρας για να διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Μετά την αρχική άρνηση τους για έλεγχο, ένα λαγωνικό της αστυνομίας εντόπισε τις ναρκωτικές ουσίες και οι δύο συνελήφθησαν επί τόπου.

  Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, στην κατοχή τους βρέθηκαν  πάνω από 50.000 χάπια ecstasy και 40 γραμμάρια MDMA, το ναρκωτικό που είναι γνωστό και σαν "Molly".
Για την ακρίβεια εντοπίστηκαν 30.000 χάπια στη βαλίτσα της νεαρής και άλλα 28.000 κρυμμένα μέσα στο τζετ.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν επίσης πάνω από 40.000 δολάρια, ποσό που ισχυρίστηκαν ότι είχαν κερδίσει σε καζίνο στο Λας Βέγκας.

  Από την προανάκριση προέκυψε πως γυρνούσαν από ταξίδι μετά από φωτογράφηση της Boseley για λογαριασμό casting του Playboy.
Η Boseley εργαζόταν σε μεσιτικό γραφείο και παράλληλα έκανε φωτογραφήσεις σαν μοντέλο, σύμφωνα με την εφημερίδα The Vancouver Sun.
Η δίκη τους θα γίνει στις 27 Οκτωβρίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.