Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Χάντμπολ: Μεγάλη νίκη του Ποσειδώνα Λουτρακίου







Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο,  το Ευρωπαϊκό όνειρο. Να παίξουμε σε έναν ευρωπαϊκό  θεσμό, στο γήπεδο μας, Γ.Γαλανόπουλος.  Αυτός ο μικρός Σύλλογος, αυτό το μικρό τμήμα με τους πολύ γενναίους παίκτες και προπονητή, με τους υποστηρικτές και τους χορηγούς να στέκονται στο πλάι μας έβαλε τα στήθη του μπροστά στους  ισχυρούς και επαγγελματίες Σέρβους με έναν στόχο. ΤΗΝ ΝΙΚΗ.

Στην Σερβία αντιμετώπισαν τον ψαρωμένο Ποσειδώνα, που έβγαινε για πρώτη φορά στην ιστορία του στον Ευρωπαϊκό θεσμό του Challenge Cup, την απειρία του και το άγχος του.

Στο Λουτράκι, αντιμετώπισαν 16 παλικάρια που ήθελαν πάση θυσία την νίκη, για τους εαυτούς τους, για το τμήμα, για τον σύλλογο, για τους χορηγούς και για το τόπο που μας φιλοξενεί ΟΛΟΥΣ.



Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, μας πίκρανε και μας αδίκησε μέσα μας βαθιά. Οπότε ο στόχος ήταν ένας και μοναδικός. Να αποδείξουμε ότι η ήττα με 13 γκολ στην Σερβία ήταν μια κακή συγκυρία και τίποτα παραπάνω.

Ο αγώνας ξεκίνησε με μεγάλη νευρικότητα και οι Σέρβοι προσπάθησαν να μας αιφνιδιάσουν στην ταχύτητα και στην δύναμη. Βρήκαν τοίχο όμως.

Βρήκαν τον Πέρρο αναγεννημένο  και να κάνει ότι θέλει, τον Βαμβακά με ψυχή λιονταριού, τον Μελετάκο με σούτ  σαν τον Βαρδάρη,  τον Οικονόμου στιβαρό και κινητικό , τον Trubetas και τον Vuckovic με κρύο αίμα και μεγάλο πάθος, τον Βασιλειάδη και τον Ρουμελιώτη με δύναμη ατσάλινη, τον Χερουβείμ  να τους αιφνιδιάζει και τον Βλαχογεώργο με ιστό στο τέρμα του και να κατεβάζει ρολά.

Άξιοι συμπαραστάτες και όλοι οι υπόλοιποι που από τον πάγκο ή από μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, έδιναν κουράγιο, ανάσες και δύναμη στους συμπαίκτες τους, όπως και οδηγίες για να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο.

Δεν άργησε να φανεί ο εκνευρισμός των Σέρβων, που έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο και η ομάδα μας να τα εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο.

Είτε σε ανοικτές άμυνες, είτε σε κλειστή, ακόμη και με 4 παίκτες γηπέδου που βρεθήκαμε, σκοράραμε αφού οι επιλογές των αθλητών μας και οι τακτικές του προπονητή μας, πέτυχαν κατά 100%.

Δεν απειληθήκαμε ποτέ από την HC Radnicki ενώ σε όλο το παιχνίδι ήμασταν τα αφεντικά του γηπέδου.

Μετά την λήξη του αγώνα οι δύο ομάδες, σαν αδέρφια, ανταλλάξαμε ευχές και οι φιλοξενούμενοι ακολούθησαν τον δρόμο της επιστροφής.

Κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη. Κανείς δεν πίστεψε στην προσπάθεια μας εκτός ελαχίστων. Και όμως σε μια τέτοια μοναδική στιγμή, Ευρωπαϊκού αγώνα, ήταν πολλοί που δεν ήρθαν.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΡΑΝΤΝΙΣΚΙ (ΣΕΡΒΙΑ) 33-28 (ημχ. 15-12)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (Νίκος Γραμματικός): Βλαχογεώργος, Βαμβακάς 4, Πέρρος 10, Δημητρόπουλος, Χερουβείμ 1, Τοκατζόγλου, Μανιουδάκης, Οικονόμου, Μπάρμπας, Βούτσκοβιτς 4, Τρουμπέτας 5, Μελετάκος 9, Βασιλειάδης, Παπαδόπουλος Π., Παλαιολόγος, Ρουμελιώτης…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.