Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΡΙΝΘΙΑ:Ανθρωποκυνηγητό για… βιαστικούς ληστές τράπεζας




Οι δύο άγνωστοι κακοποιοί που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες είχαν στήσει ενέδρα στην υπάλληλο της τράπεζας έξω από το υποκατάστημα


Από τα βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της Συνεταιριστικής τράπεζας Πελοποννήσου στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης προσπαθούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου να εξακριβώσουν τα στοιχεία ταυτότητας των δυο επίδοξων ληστών που έφυγαν… πανικόβλητοι με άδεια χέρια!



Οι δύο άγνωστοι κακοποιοί που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες είχαν στήσει ενέδρα στην υπάλληλο της τράπεζας έξω από το υποκατάστημα. Μόλις την είδαν να έρχεται για να ανοίξει, πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά της, την ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων και την διέταξαν να ανοίξει το Α.Τ.Μ. για να πάρουν τα χρήματα.

Όμως, το μηχάνημα είχε χρονοκαθυστέρηση και οι επίδοξοι ληστές κάθονταν σε… αναμμένα κάρβουνα, καθώς έδειχναν να φοβούνται ότι θα τους πάρουν είδηση αστυνομικοί. Έτσι, μόλις πέρασαν πέντε λεπτά, εγκατέλειψαν τα σχέδιά τους, μπήκαν σε ένα αυτοκίνητο που είχαν αφήσει λίγο μακρύτερα και έγιναν καπνός!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.