Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Έβρισε, χωρίς να το γνωρίζει, το μελλοντικό αφεντικό στο μετρό και έχασε την πρόσληψη




Ένας άνδρας ενεπλάκη σε ανταλλαγή κοσμητικών επιθέτων με έναν άλλο επιβάτη στο μετρό του Λονδίνου, την ώρα που πήγαινε σε μια συνέντευξη για δουλειά. Εκεί τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, αφού αυτός που τον εκνεύρισε ήταν το μελλοντικό αφεντικό του (pics)


Ένας επιβάτης του μετρό στο Λονδίνο φαίνεται να εκνευρίστηκε, όταν ένας άλλος του έκλεισε το δρόμο και για αυτό άρχισε να τον στολίζει με διάφορα κοσμητικά επίθετα. Ο άνδρας κατευθυνόταν σε μια σημαντική συνέντευξη για δουλειά, εκεί όμως τον περίμενε μια, όχι και τόσο ευχάριστη, έκπληξη. Καθώς με μεγάλη του λύπη συνειδητοποίησε πως συνεντευκτής ήταν ο άνδρας που τόλμησε να του κλείσει το δρόμο και είχε, προηγουμένως, βρίσει.
Έτσι, η συνέντευξη εξελίχθηκε σε τραγωδία, καθώς ο υποψήφιος, όπως ήταν φυσικό, είδε την πόρτα της εξόδου της εταιρίας πριν καν προλάβει να ανοίξει το στόμα του.
Το περιστατικό έγινε γνωστό από τον μάνατζερ και συνεντευκτή που πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό" Κάρμα, ο τύπος που με έσπρωξε και μου είπε να πάω να ..., μόλις έφτασε στο γραφείο μου για συνέντευξη".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.