Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Φιλανθρωπικός αγώνας ΑΟΛ Λουτράκι και Φίλοι Βαζέχα (φώτο)






Όλος ο φίλαθλος κόσμος, βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Θώδειο. Για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων αλλά κυρίως για να αποδείξουν στην πράξη ότι ενέργειες που γίνονται με διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά αξίζουν την αγκαλιά και το χειροκρότημα όλων μας.


Τα 760 παιδιά που χάρις στο ίδρυμα Ελπίδα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, ήταν μακριά. Αλλά το χειροκρότημα όλων όσων βρέθηκαν στο Θώδειο, είναι σίγουρο ότι έφτασε μέχρι τις καρδιές και τα αυτιά τους.

Ένα μεγάλο μπράβο στον πρόεδρο του ΑΟΛ, Θωμά Καναβό και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τον Κριστόφ Βαζέχα και όλα τα μέλη της ομάδας του, τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθία, Πελοπίδα Καλλίρη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο, Γιώργο Πετρίτση, τον δήμαρχο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη, για την πρωτοβουλία τους.

Ένα μεγάλο μπράβο στην Πρόεδρο Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη για το τεράστιο έργο της.

Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο που βρέθηκε εκεί.

Και τέλος, ένα μεγάλο μπράβο στον "Τυπάρα" Γιώργο Καραγκούνη, που (πότε πρόλαβε;) ήρθε από την Βουδαπέστη και έπαιξε στον μεγάλο αυτό αγώνα. Έναν αγώνα, που είναι σίγουρα, ο μεγαλύτερος στην ιστορία του ΑΟΛ...

Για την ιστορία, ο αγώνας έληξε με σκορ 1-4 υπέρ της ομάδας φίλων Βαζέχα. Σκόρερ του ΑΟΛ ο Δημάκης. Για την ομάδα των φίλων Βαζέχα, σκόραραν οι: Κριστόφ Βαζέχα, Λυμπερόπουλος Νίκος, Αμανατίδης Σταύρος.





















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.