Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Η Όλγα Κεφαλογιάννη βρίσκεται στη Μύκονο για τις καλοκαιρινές της διακοπές και κάθε της εμφάνιση δεν περνάει απαρατήρητη



Η Όλγα Κεφαλογιάννη είπε να το ρίξει λίγο έξω κάνοντας διακοπές στη Μύκονο. Άλλωστε το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετό δύσκολο και πιεστικό για την νέα και όμορφη βουλευτή της ΝΔ.

Η κάμερα την εντόπισε να βολτάρει στα Ματογιάννια παρέα με φιλικό ζευγάρι και στην συνέχεια να απολαμβάνει το ποτό της στο γνωστό μπαρ Άρωμα. Η πρώην υπουργός Τουρισμού χαμογελαστή, ευδιάθετη και μαυρισμένη, εντυπωσίασε με την κρητική γοητεία αλλά και το ντύσιμό της.
Άλλωστε κάθε της εμφάνιση είτε εντός είτε εκτός βουλής αποτελεί fashion statement, καθώς διαθέτει στυλ και κομψότητα χωρίς να χρειαστεί να κάνει πολλά.
Η κυρία Κεφαλογιάννη απολαμβάνει τις διακοπές της στο νησί των Ανέμων, ενώ με την επιστροφή της στην Αθήνα την περιμένει πολλή δουλειά, καθώς οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό είναι ραγδαίες και τα δεδομένα αλλάζουν μέρα με την μέρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.