Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Πράκτορας” του Λιάγκα ο Ουγγαρέζος



Η τηλεοπτική σεζόν 2014-2015 ξεκίνησε με το δεξί για τον κωμικό ηθοποιό, ωστόσο, όσο περνούσε ο καιρός τα πράγματα άλλαζαν με αποτέλεσμα,
στο τέλος τη σεζόν να ψάχνει να βρεί τα αίτια που οδ’ηγησαν τον ίδιο, την πρωινή εκπομπή αλλά και το πολλά υποσχόμενο One Marrk Show σε τλεοπτικό βατερλό. Καθώς φαίνεται ο παρουσιαστής, αυτές τις μέρες κάνει τον απολογισμό της χρονιάς και αποδίδει ευθύνες προς πάσα κατεύθυνση. Μπορεί να φταίνε τα άστρα…ίσως και οι ανάδρομοι πλανήτες.
Έτσι, στο πλαίσιο των πολλών δεκάδων δηλώσεων του σχετικά με τη συνεργασία του με τους συντελεστές της πρωινής εκπομπής,το ακούσαμε και αυτό. Ο Ουγγαρέζος είναι πράκτορας…Η συνεργασία των δυο αντρών πέρασε από 40 κύμματα, με αποκορύφωση το (τραγικό) συμβάν στον αέρα του Mega με Μια, αλλά τελικά στο φινάλε της εκπομπής τα βρήκαν..Τώρα, ένα μήνα μετά το τέλος ο Μάρκος, επανέρχεται με νέες δηλώσεις-κόλαφο… Τι είπε; Πολύ απλά, αποφάσισε πως η παρουσία του Ουγγαρέζου στο πρωινό, είχε βαθύτερες σκοπιμότητες και πως λειτουργούσε βάση σχεδίου, ενός σχεδίου πολύ καλά οργανωμένο από τον Γιώργο Λιάγκα. Διαβάστε τις δηλώσεις του Μάρκου Σεφερλή στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ :
“Ο ∆ηµήτρης µιλάει ο ίδιος µε τις πράξεις του. Εγώ, όπως είπα πριν, ξεκίνησα µε αγνές προθέσεις, πιστεύοντας ότι είµαστε µία δυνατή οµάδα που έχουµε κοινούς στόχους. Αποδείχθηκε ότι δεν είχαµε όλοι τους ίδιους στόχους. Ο ∆ηµήτρης αυτό το διάστηµα δεν κάνει διακοπές µε εµένα, αλλά µε τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Οι σχέσεις τους όλο τον χειµώνα ήταν άψογες, παρόλο που έχουν ανταλλάξει απερίγραπτα λόγια στο παρελθόν. Διαπίστωσα ότι µέσα από το Mega µε Μία γινόταν προπαγάνδα υπέρ της απέναντι εκποµπής.
Στην αρχή δεν έδωσα σηµασία, γιατί ήξερα ότι τους δένει φιλία χρόνων, αλλά όσο περνούσαν οι µήνες αυτό που έβλεπα ήταν ότι κάποιοι ήταν εκεί για να διαφηµίζουν την απέναντι εκποµπή. Ωραία ιδέα και δεν θα είχα κανένα πρόβληµα αν αυτό το πράγµα ήταν αµοιβαίο και µιλούσαν και οι απέναντι µε τόσο κολακευτικά σχόλια για εµάς. Κάποια στιγµή, όµως, το ποτήρι ξεχείλισε. Ο ∆ηµήτρης συµφώνησε να πάει στον ΑΝΤ1, οπότε ήταν φανερό ότι όλο αυτό ήταν οργανωµένο σχέδιο για να ανεβεί η απέναντι εκποµπή. Οι στόχοι µας, όπως είπα στην αρχή, δεν ήταν κοινοί. Εµείς θέλαµε να πάει καλά το Mega µε Μία, ενώ ο ∆ηµήτρης ήθελε να πάνε καλύτερα οι απέναντι.
Έχω µιλήσει µε τα καλύτερα λόγια για τον Δηµήτρη και ήµουν ιδιαίτερα γενναιόδωρος µαζί του. Έχει πει και ο ίδιος ότι ήµουν ο µόνος που του έδωσε βήµα για να έχει τη δική του ενότητα µέσα στην εκποµπή, χωρίς ποτέ να τον λογοκρίνω, κάτι που δεν συνέβη ούτε µε τον Γιώργο Λιάγκα ούτε µε τον Πέτρο Κωστόπουλο. Αλλά όπως συνήθως συµβαίνει,ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος. Επαναλαµβάνω, όµως, ότι αυτή η ιστορία έχει τελειώσει για µένα και δεν κρατάω καµία κακία.»
Όπως λέει ο ίδιος κακίες δεν κρατάει, αλλά για να είμαστε και τίμιοι δε το λες και καλοσύνη ένα μήνα μετά το τέλος της εκπομπής, να ξεκατινιάζεσαι και να δίνεις συναδέλφους σε κάθε εκπομπή ή Μέσο που σου δίνει το βήμα. Δε γνωρίζουμε αν ο Σεφερλής θεωρεί πως με αυτές του τις δηλώσεις κερδίζει κάτι ή απλώς κάνει outing τις δύσκολες στιγμές που έζησε δίπλα στον πράκτορα Ουγγαρέζο, πάντως ίσως θα ήταν καλύτερο να μασάει παρά να μιλάει..Γιατί εάν δε κουράστηκε ο ίδιος, σίγουρα κουραστήκαμε εμείς να ακούμε τα παράπονα ενός βασανισμένου παρουσιαστή..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.