Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Η Αριστερή Πλατφόρμα απέκτησε… συνιστώσα…





Καθόλου δεν άρεσαν οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού προς τους αγρότες από το υπουργείο Αγροτικής Ανασυγκρότησης στουςΚώστα Λαπαβίτσα και Ραχήλ Μακρή (που ως τώρα φλέρταραν με την Αριστερή Πλατφόρμα του Π. Λαφαζάνη) και δημιουργούν δική τους…
συμμαχία με στόχο να πάρουν τους αγρότες από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αλλωστε και οι δύο κατάγονται από αγροτικές περιφέρειες (Ημαθία και Κοζάνη) και την προσεχή εβδομάδα αρχίζουν από κοινού περιοδεία σε χωριά της περιφέρειας για να πουν στους αγρότες ότι «όποιος έχει ψηφίσει τα προαπαιτούμενα μέτρα της τρόικας για τους αγρότες δεν μπορεί να σας προστατεύσει».
Η Ραχήλ όλο και απομακρύνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και έρχεται πιο κοντά στην Αριστερή Πλατφόρμα. Το θέμα είναι τι θα κάνει στις επερχόμενες εκλογές. Σε ποιο κόμμα θα κατέβει υποψήφια; Την απάντηση δίνει η ίδια: «Θα πάω εκεί όπου αποφασίζεται το συμφέρον του λαού, σε όποιο κόμμα συμφωνεί με τις δικές μου αξίες». Σταράτα λόγια!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.