Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Πατέρας έκανε τατουάζ για τον καλύτερο λόγο που μπορείς να φανταστείς




Μια φωτογραφία του τατουάζ ενός πατέρα έχει γίνει viral στο Facebook εδώ και μερικές ώρες – για τον καλύτερο δυνατό λόγο.
Η 6χρονη Σαρλότ, από τη Νέα Ζηλανδία, έβαλε πρόσφατα το δεύτερο κοχλιακό εμφύτευμα της, που επιτρέπει σε εκείνους που έχουν σοβαρά προβλήματα ακοής να αποκτήσουν αίσθηση του ήχου. Το πρώτο είχε τοποθετηθεί το 2013, όταν ήταν μόλις τεσσάρων ετών.
Η Σαρλότ αρχικά είχε ήπια προβλήματα ακοής, αλλά τελικά διαγνώστηκε ως κωφή στο αριστερό αυτί της. Αλλά και το δεξί αυτί της, έχει περιορισμένες δυνατότητες.
Ο πατέρας της Alistair Campbell αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι του πριν από τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση και να κάνει τατουάζ τη συσκευή, σαν να έχει τοποθετηθεί στον ίδιο, για να δείξει την αγάπη του γι “αυτήν.
Ο Alistair, ο οποίος δεν έχει άλλα τατουάζ, δημοσίευσε μια φωτογραφία του εμφυτεύματος στο Facebook λέγοντας ότι ήταν «αφιερωμένο» στην κόρη του.  «Αυτό ήταν για την κόρη μου, όχι για μένα. Καθώς μεγαλώνει, θα αντιληφθεί πόση αγάπη κρύβεται πίσω από αυτό».
Όταν η Σαρλότ είδε το τατουάζ του πατέρα της, άρχισε να γελά και είπε ότι ήταν «cool».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.