Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για τον Δεκαπενταύγουστο




Μεγάλος είναι ο αριθμός των αδειούχων που επέλεξαν να γιορτάσουν τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου σε κάποιο νησί του Αιγαίου ή του Ιονίου, συνδυάζοντας παράλληλα και τις καλοκαιρινές του διακοπές.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του trivago, της μηχανής αναζήτησης ξενοδοχειακών τιμών, τη μεγαλύτερη ζήτηση για φέτος έχει η Χαλκιδική.
Η Χαλκιδική, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας που πραγματοποίησε η trivago, κατάφερε να «εκτοπίσει» την Πάργα η οποία την περσινή περίοδο ήταν πρώτη στις προτιμήσεις των Ελλήνων, ωστόσο κατάφερε να παραμείνει και φέτος στους κορυφαίους προορισμούς.
Τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των Ελλήνων για φέτος καταλαμβάνει η Θάσος.
Τα νησιά του Ιονίου φαίνεται να προτιμώνται περισσότερο συγκριτικά με το περασμένο καλοκαίρι, καθώς φέτος είναι ψηλά στις προτιμήσεις η Λευκάδα και η Ζάκυνθος, ενώ την εμφάνισή της στους είκοσι δημοφιλέστερους προορισμούς κάνει φέτος και η Κεφαλονιά.
Τα νησιά του Αιγαίου και του Αργοσαρωνικού, παραμένουν αγαπημένοι προορισμοί και αυτή τη χρονιά. Τα Χανιά παραμένουν σταθερά μεταξύ των δημοφιλέστερων επιλογών των Ελλήνων, τόσο πέρυσι, όσο και φέτος.
Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί που προτιμούν οι Έλληνες για το Δεκαπενταύγουστο 2015:
1. Χαλκιδική
xalkidikh
2. Θάσος
thasos
3. Λευκάδα
leukada
4. Αίγινα
aigina
5. Σαντορίνη
santorini
6. Ζάκυνθος
zakinthos
7. Άνδρος
andros
8. Πήλιο
pilio
9. Μήλος
milos
10. Πάργα
parga








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.